PROVERITE SVOJ STATUS: 7 znakova da ste odlični u krevetu

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

09.06.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste se ikada pitali kakav ste ljubavnik? To je teško proceniti jer nikada ne možete biti sigurni da li vam partner govori istinu, a i ne postoje oni koji su "isprobali" intimne odnose baš sa svima...

RepublikaFoto: pexels.com
Proverite da li ste na dobrom putu da budete savršen ljubavnik

Ipak, da bi mogli da saznatei da li ste barem na pravom putu, postoje određeni znakovi koji otkrivaju da li ste dobri u seksu ili bi trebalo da se još potrudite.

Evo koji su znaci da ste dobri u krevetu:

1. Osećate se povezano s partnerom

Dobar seks nije samo fizičko iskustvo, nego i osećaj povezanosti između dvoje ljudi, koji akciju u krevetu može podići na jednu sasvim nov niavo. Da bi bili dobri u seksu, prvo bi trebalo razumeti takvu dimenziju povezanosti s partnerom, a mnogi kažu da je tantrički seks idealan način za izgradnju takve povezanosti.

2. Samouvereni ste

Samopouzdanje obično znači da ste dobri u tome što radite, a to se isto odnosi i na seks. Ipak, u seksu se to ne odnosi samo na pokrete koje radite, već i na to kako se osećate u vezi svog tela. Odličan ljubavnik nije onaj koji se stalno brine zbog nečega, već je u stanju da se "izgubi" u osećaju užitka s partnerom.

3. Otvoreni ste za promene

Svi imamo neke omiljene radnje i neke koje baš i ne želimo probati. Međutim, dobri ljubavnici su oni koji su otvoreni za promenu i ne boje se da isprobaju nove stvari.

RepublikaFoto: Photo by Dainis Graveris on Unsplash
Dobri ljubavnici nikada ne žure

4. Znate da slušate

Loši ljubavnici su obično oni koji su sebični, a zbog toga je slušanje želja i potreba svog partnera ključno za seks iz snova. Uostalom, seks je iskustvo koje delimo s nekim i zato je bitno da se obraća pažnju na želje onog drugog. Bez komunikacije nije moguće biti dobar u krevetu.

5. Ne žurite

Ako imate naviku da obavite seks što pre, tada budite sigurni da imate još puno toga da naučite. Ključ je u tome da usporite i obratite pažnju na detalje te da budete temeljni.

6. Radujete se seksu

Ako ste voljni za seks kada vas partner zavodi te i sami često inicirate seks, znajte da ste na dobrom putu. Naime, odbijanje seksa nije baš seksi i s vremenom može dovesti do zameranja u vezi. Uz to, spontanost je seksi, a teško je biti spontan ako nekome nikada nije do akcije.

7. Zaigrani ste u krevetu

Ako želite da budete dobri u seksu, zaigranost je ključ. Naposletku, seks je igra za odrasle i ako se zaigrate s partnerom, oboma će iskustvo biti prijatnije, piše The Sun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading