INTIMAN SA SVASTIKOM: Kako sam je "posedovao" dva puta

Autor:

Lifestyle

08.06.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo da je "lovačka priča" ili istiniti događaj, ovaj čovek ispričao je svoje ekstremno uzbudljivo iskustvo sa ženinom sestrom.

RepublikaFoto: pexels.com
Kaže da ga je izazivala, ali i odbijala

Njegova ispovest nikoga ne ostavlja ravnodušnim, posebno jer znamo da život piše uzbudljivije romane od onih u knjigama, kao i da često nismo svesni šta se dešava ispred našeg nosa.

Evo njegove priče za sajt erotskeispovesti.com:

"Uvek sam se ložio na moju svastiku. Mnogo me je provocirala maštao da je je*em ali nisam imao hrabrosti da je pitam, udata je i ima decu.

Jednom prilkom muž joj je otišao u inostransrvo i slučajno se dogovorimo da izađemo negde na piće sa njenom drugaricom dok moja žena nije bila tu. Otišla je kod njenih u Beograd.

Izašli smo, pijemo, igramo, a meni kita da pukne kako se sredila. Jednom prilikom me zapita da je vozim da se vidi sa nekim likom, a ja u čudu kazem "pa ajde idemo".

Krenemo mi u auto, sedimo, auto upaljen i odjednom krenem da je poljibim, ona se nije dala ja nastavim i kako sam je poljibio u njoj se probudio đavo. Skočila mi je u krilo počela da se ljubi jako strasno, poludeo sam.

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Ona se posle pravila kao da se ništa nije desilo

Bacio sam je na zadnje sediste kreno da je svlačim, zatim da joj ližem pi*ku, bila je vrela i mokra. Ona me je čupala za kosu, pričala da prestanem. Onda sam ga gurnuo i sve snage, vrištala je... Nije dugo trajalo, svršio sam kao nikad u životu po njenoj pi*di.

Sve se to izdešavalo ispred te kafane, ušli smo unutra, drugarici smo rekli da je bila kod tog lika da se vide. Opet smo se gledali posle toga mesecima, ali nije htela više.

Druga priča: Svađa njena sa mužom, dolazi kod mene da noći, ja i moja žene legli da spavamo, krevet je bio manji, ja sam bio u sredini. Kad je žena zaspala, moja ruka je šetala po njenom telu, ali odguravala me je, pa ja prestanem.

Sutra noć, zapijemo se svi, legnemo i ja opet nastavim isto, ona se nije bunila, ili se pravila da spava. Ljubio sam je, drkao joj pi*ku, gurao prste... Pi*ka joj je bila previše vlažna, sise sam mesio. Žena sve vreme pored mene spava okrenuta leđima. Skinuo sam je i gurno ga, ona ga je progutala.

Stavio sam ga dva puta, treći put sam svršio. Kad sam hteo, brzo sam ustao, otišao u wc i vratio se, legao. Ujutru se samo smeškala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading