DA LI STE PROBALI TIHO VOĐENJE LJUBAVI? U nekim situacijama su intimni odnosi BEZ ZVUKOVA imperativ, a evo i KAKO da ih izvedete!

Autor:

Lifestyle

17.05.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ničeg neobičnog u tome da vam je kuća puna ljudi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bez obzira na to da li su u pitanju gosti, ili rodbina koja kod vas boravi više dana.

Ali šta kada poželite da budete bliski sa partnerom?

Priznaćete, to je, u takvoj situaciji, nezgodno, jer nije baš da možete da se opustite.

Primenite ovih nekoliko trikova da začinite svoj seksualni život, a da ni, ni vaš partner ne pustite glas.

Bez žurbe

Ukoliko vam je kuća puna gostiju i rodbine, najbolje bi bilo da ne brzate, jer su velike šanse da ćete, tokom brzinskog seksa, nešto srušiti, preglasno zalupiti vratima i jednostavno privući pažnju ukućana. Umesto toga, dogovorite mesto i vreme sastanka (spavaća soba, kupatilo…) i odaberite pozu u kojoj nema previše akcije. Za tihi seks su idealne poze lotus, ili položaj kašike.

Ništa krevet

Kada se prepustite strastima i najbolji krevet će zaškripati. Zaboravite na njega i prebacite se na pod, ili se, ukoliko želite da vodite ljubav u stojećem položaju, primaknite zidu. Uvek možete da se snađete i improvizujete, prenosi Objektiv.

Pokrijte usta

Da biste dodatno začinili seks, prekrijte usta jedno drugom, ili još bolje – ućutkajte partnera poljupcem. Komunicirajte očima i pogledom mu dajte do znanja da je ono što radi dobro. Pored toga što ćete ućutkivanjem osigurati da vas niko ne čuje, rasplamsaćete stasti, pa sve vrlo lako može da pređe i u vruću igricu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading