MLADI SRBIN TRAŽI POMOĆ! Ne može da nađe devojku koja bi s njim TRI PUTA DNEVNO I TO NA OVAJ NAČIN!

Autor: Republika

Lifestyle

15.05.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mreži "Ispovesti.com" jedan mladi Srbin zamolio je za pomoć, jer kako kaže, ne može nikako da nađe partnerku koja hoće da vodi ljubav "tri puta dnevno", a još manje koja može da zadovolji njegove, u najmanju ruku, neobične seksualne apetite.

RepublikaFoto: youtube.com/Shibari Study

Njegovu ispovest prenosimo u celosti:

- Imam 23 godine i seksualno sam aktivan od svoje 16, konstantno... Tri godine sam čak i živeo sa devojkom i tada je svakodnevno bio seks ujutro i uveče, a ponekad i "posle ručka"...  Pošto smo dugo bili zajedno toliko stvari sam probao sa njom jer smo verovali jedno drugom, pa za nas nije postojala granica normalnog... Eh sad, pošto smo se rastali (ne nosim nikakav emotivni teret od nje, ja sam prekinuo vezu i ne nedostaje mi) imao sam 3 pokušaja ozbiljne veze i tu primetio problem... Jednostavno, "običan" seks me ne uzbuđuje, ako nema nekog nesvakidašnjeg elementa (igranje uloga, vezivanje, razne igračke, sulude poze) nije mi zanimljivo, a ko bi pristajao na takve stvari u početku veze? Naime, sve tri devojke sa kojima sam probao su posle par odnosa plakale ili bile tužne i uvek sam čuo neku verziju rečenice: "Ja ne osećam da si ti tu, kod tebe nema emocija, jel ti ja nisam privlačna?..." i to manje više uvek bude kraj... Help - zavapio je ovaj momak.

Čitaoci su mahom osudili ovog momka:

- Čujem da su ok cene lutaka za naduvavanje u sex shopovima - konstatovala je jedna čitateljka, a očito mu je implicitno želela da poruči da devojku kakvu traži očigledno neće ni naći.

- Treba da sazriz - bio je još jedan od komentara.

Šta vi mislite, da li je momak zaista samo nezreo i ima li šanse da nađe devojku kakvu traži! Pišite nam!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading