ŠTA BISTE VI URADILI? Devojka mu tražila da spava sa njenom sestrom bliznakinjom

Autor:

Lifestyle

10.05.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladić je potražio savet od ljudi na Reditu jer mu je devojka tražila da spava sa njenom sestrom bliznakinjom. Naravno, ovo pitanje je privuklo veliku pažnju interenet zajednice, koja mu je ponudila mnogo zanimljivih opcija..

RepublikaFoto: pixabay.com
Nepristojna ponuda pomutila mu je pamet

Naime, njegova devojka ima identičnu sestru bliznakinju koja je raskinula dugogodišnju vezu i već neko vreme je veom depresivna. Tako je sestra došla na ideju da joj pozajmi svog dečka.

Kada su u pitanju veze, postoji linija koju ne bi trebalo preći, a to je svakako da se ne flertuje ili bude intiman sa partnerovim prijateljima i članovima porodice. Zato se ovaj dečko veoma zbunio kada je devojka predložila upravo to.

Tako je svoju nedoumicu podelio sa članovima foruma za savete o ljubavnim vezama. Ima 23 godine i u vezi je dve godine sa devojkom koja ima sestru bliznakinju koja je nedavno prošla kroz težak raskid. Devojka je htela da joj pomogne da povrati samopouzdanje. 

Naravno, dečko je bio zatečen kada mu je devojka tražila da pomogne, pa prvo nije znao šta da odgovori.

- Dakle, trenutno sam u veoma bizarnoj situaciji. Izlazim sa jednom divnom devojkom malo više od dve godine i stvarno nam je super. Veoma je privlačna, vesela, nežna i podržava me. Imamo sjajan odnos. Ima sestru bliznakinju i veoma su bliske. Žive zajedno od kada studiraju. Prirodno, svi se družimo često i veoma se prijatno osećam u njihovom društvu. Njenu blznakinju smatram za sestru na neki način. U svakom slučaju, njena sestra se zabavljala sa nekim momkom skoro godinu dana. Nikada mi se nije sviđao. Ispostavilo se da ju je varao i na kraju su raskinuli. To je bilo pre šest meseci. Devojka je bila skrhana. Baš je teško podnela raskid, postala je depresivna i izgubila samopouzdanje. Čak je prestala da izlazi iz kuće. Pokušali smo da je upoznamo sa novim ljudima, čak i da je spojim sa nekim prijateljima, ali uzalud - objasnio je situaciju mladić i nastavio:

- Moja devojka stalno brine za nju i pokušava da joj pomogne i previše, a kada se one posvađaju, devojka se istrese na mene. Tako je juče devojka bila kod mene. Ležali smo i razgovarali... A onda me je pitala za veliku uslugu. Onda je nastavila i tražila mi da budem intiman sa njenom sestrom. Prvo sam mislio da se šali... Nažalost, bila je baš ozbiljna. Verovatno je videla da sam zgranut, pa je nastavila da objašnjava. Rekla mi je da njena bliznakinja ima simpatije prema  meni i da sam trenutno jedini muškarac kome veruje. Kaže da će tako drastično popraviti samopoštovanje i raspoloženje njene sestre. Dodala je da je već razgovarala o tome sa svojom sestrom koja se složila. Uveravala me je više puta da se neće ljutiti zbog toga i da čak neće biti prisutna. Da će biti samojednom i da mogu čak da se pretvaram da spavam sa njom, a ne sa njenom sestrom. Praktično me je molila, dok sam ja sa druge strane stajao i slušao je bez izgovorene reči zbog šoka od iznenađenja. Na  kraju sam rekao da ću da razmislim i na tome je ostalo. Nisam mogao da spavam sinoć, a danas izbegam svoju devojku, razmenili smo poruke i hvala Bogu da nije to spominjala... još. Izbezumljen sam - pažalio se dečko i nastavio da iznosi svoje nedoumice:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bukvalno ga je molila da je prevari

- Plašim se da ako budem spavao sa bliznakinjom da će postati veoma čudno u odnosu svo troje, a i sestra može kasnije da postane ljubomorna i da nam sabotira vezu. Postajem paranoičan jer ne želim da pokvarim dobru stav koju imam sa devojkom - završio je svoje izlaganje mladić, a njegov post je u rekordnom vremenu pročitalo mnogo ljudi, a većina mu je odgovorilo da nije dobra ideja da se spetlja sa bliznakinjom.

- Da, definitivno nemoj to da radiš. To će ti zauvek promeniti odnos i sa devojkom i sa njenom sestrom - jedan je od saveta.

 

- Ne, ne. Ni ne razmišljaj o tome. Drugo: nije tvoj posao da popravljaš devojkinu sestru i njeno samopouzdanje. U redu je što je sing. Ohrabrite je da iskoristi vrem i radi na sebi - drugi je savet sa interneta.

 

Kasnije je momak obavestio javnost šta se desilo:

 

- Video sam se sa dvojkom danas i prošlo je veom dobro, mislim. Ispostavilo se da se ona osećala kao go*no sve vreme, veoma postiđeno i prestravljeno. Počela je da plače i rekla da se kaje sve vreme i da je sada 100% sigurna da ne želi da me deli ni sa kim i da se plašila da će ako pristanem morati da se pravi da joj ne smeta. Uverio sam je da je volim i da ne planiram da je ostavim i ništa slično. Očigledno da ona i sestra mnogo pričaju o seksu i vezama i veoma su otvorene po tom pitanju, što znači da pričaju i o meni i našoj vezi - zaključio je momak kome su kasnije slali šaljive poruke da je trebalo da iskoristi i sestru i "pali" jer su devojke "očigledno poremećene".

 

 

Šta biste vi uradili da se nađete u sličnoj situaciji?

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading