VARA MUŽA SA NJEGOVIM NAJBOLJIM DRUGOM, ALI NE MOŽE DA MU ODOLI! Kad joj kaže jednu ČAROBNU reč, ODMAH TRČI KOD NJEGA!

Autor: Republika

Lifestyle

08.05.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevara u vezi ili braku sigurno ne može da se završi dobro, a jedna žena je to počela da oseća na svojoj koži.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ona se požalila kako se našla u teškoj situaciji jer već duže vreme vara svog muža i to sa njegovim najboljim drugom, ali da i dalje ponavlja jednu istu grešku koja može skupo da je košta.

Moj ljubavnik je surov kad je seks u pitanju. Čim mi pošalje poruku "Sad", ja se odmah oblačim i krećem kod njega. Uopšte ne mogu da se kontrolišem kad je on u pitanju – započela je svoju priču ova Britanka.

– Uvek imamo seks kod njega u stanu. Pre nego što krenemo u “akciju”, svaki put se igramo u luksuznom đakuziju. On ima ogroman libido, a ja najviše volim kad kleknem na kolena i zamolim ga da imamo seks još jednom pre nego što se vratim kod muža – objašnjava ona i nastavlja:

- Niko ne zna da ja vodim drugi život jer se moj ljubavnik i ja uvek trudimo da budemo drski jedno prema drugom kad god smo sa mojim mužem. Sve smo to zajedno osmislili. Jedno smo bili na nekom venčanju i on je pred svima rekao da ne umem da plešem, a onda sam ga ja polila sa pola litre piva. Moj suprug je pobesneo zbog toga i molio nas je da se pomirimo.

– Naravno da se osećam krivom svaki put kad se vratim kući od ljubavnika. Uvek se gledam u ogledalo i mrzim samu sebe zato što varam muža, ali onda ponovo uradim istu stvar. Znam da moj ljubavnik ne oseća krivicu jer uopšte nema grižu savesti. Sve je ovo igra za njega, ali ja se bojim kako će se to na kraju završiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading