Muškarci balave za ovakvim ženama! AKO IMATE OVE OSOBINE ONDA STE PRAVE ZAVODNICE!

Autor: Republika

Lifestyle

03.05.2021

14:57

Muškarci ne vole samo zgodne žene, već i pametne, a ako uz to imaju i ove osobine onda je uspešna veza zagarantovana.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svaki muškarac je drugačiji, pa su i njegova očekivanja od suprotnog pola različita. Ono što on želi zavisi od toga da li je li u potrazi za devojkom, ženom ili samo društvom za subotu uveče. Uverite se da nije baš sve tako strašno i da mladići traže isto toliko ljubavi i pažnje kao i vi.

Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje zrače samopouzdanjem, one koje u prostoriju ulaze uspravnog hoda i gledaju ljudima u oči. Privlačnost takvih dama, sigurnih u svoj izgled, i sposobnosti leži u činjenici da je lakše nositi se sa onima kojima je neophodna stalna potvrda drugih. Lepo je imati devojku koja će se osloniti na vas sa svojom nesigurnošću u posebnim trenucima, ali sa osobom kojoj treba stalna podrška život može biti pomalo neugodan.

Dobar smisao za humor

Niko ne želi osobu koja je uvek ozbiljna i negativno raspoložena. Momci žele devojke koja se smeju na njihove šale, koje i same umeju biti duhovite i uživati u sebi. Niko ne želi ćutljivicu koja u svemu vidi isključivo negativne stvari i ne ume da se opusti. Devojke sa vedrim životnim stavom su veoma privlačne.

pexels

Nega

Niko ne poriče da je izgled veoma važan. Uostalom, to je ono što muškarca na samom početku privlači kod žene. Muškarci vole ženstvene devojke, jer se uz nju sami osećaju muževnije.

Samostalnost

Samostalnost je osobina koja privlači većinu muškaraca, jer vole žene koje imaju vlastiti život. Žena čije ponašanje sugeriše da će se u budućnosti osloniti isključivo na svog muškarca nije preterano atraktivna. Muškarci žele pažnju i brigu, ali u isto vreme im treba prostor.

Razumevanje

Momci žele devojke koje će ih razumeti, prihvatiti onakvima kakvi jesu i biti spremne na manje ustupke. Iako se suprotnosti često privlače, muškarci žele žene koje će poštovati njihova uverenja i po mogućnosti deliti njihove interese.

pixabay.com

Iskrenost i odanost

Ne treba posebno isticati da muškarci žele žene koje neće lagati i koje će biti verne. On mora biti siguran da ona neće koketirati s njegovim prijateljima onog minuta kad on napusti prostoriju. Vernost i pouzdanost ključne su osobine koje muškarci traže.

Ležernost

Muškarci su u potrazi za devojkama koje nisu pretenciozne, a najpoželjnije su devojke iz kraja. Devojka koju može da upozna sa roditeljima i sa kojom može da se dobro zabavi na bilo kom mestu, ona s kojom se može opustiti i koja se ne boji da će upropastiti svoju šminku – to je devojka sa kojom može i na kraj sveta.

Oslonac

Muškarci traže žene koje će im biti podrška, osobito kad su zainteresovani za dugoročan odnos. Za muškarca koji se bori sa svojom karijerom, podrška devojke je vrlo važna. On želi nekoga ko će ga poslušati, a da ga neće ismevati ili potceniti, nekog ko će biti na njegovoj strani, dati mu objektivan savet i učiniti da izgleda dobro pred drugim ljudima, prenosi Prva.

Komentari (1)

Loading
Vesna

03.05.2021 15:47

Takvoj zeni muskarac nije ni potreban a za zabavu uvek nadje nekog dokonog Tarzana.