PROVODILI SMO MNOGO VREMENA ZAJEDNO: Devojka izlazila sa 10 momaka, spavala sa njih 6, u vezi ostala sa DVOJICOM, a onda...

Autor:

Lifestyle

20.04.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izlaska iz duge veze, mnogi ljudi žele da budu sami ili da nađu nekoga sa kim će se viđati bez bilo kakvih obaveza između njih.

RepublikaFoto: Photo by Annie Spratt on Unsplash
Foto: Ilustracija

Neobavezan seks je možda dobar način da eksperimentišete i vidite šta vam odgovara, ali nekad se desi da neke stvari ne ispadnu onako kako smo mi očekivali.

Jedna devojka od 26 godina koja je želela da ostane anonimna, ispričala je jednu svoju vrlo neobičnu priču psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

- Posle lošeg raskida sa bivšim, odlučila sam da se malo zabavim pre nego što upoznam nekoga za ozbiljnu vezu. Počela sam da izlazim sa deset momaka istovremeno. Spavala sam samo sa šestoricom, dok sam sa ostalima samo šetala i razgovarala - započela je ovako svoju priču.

- Jedan od njih je bio simpatičan momak od 28 godina. Lep je, ima dobar posao i potiče iz dobre porodice, ali sa njim je seks nije bio baš najbolji. Nije bilo nikakve hemije između nas, ali ja sam nastavila da spavam sa njim jer sam se nadala da će se naš odnos poboljšati - ističe ona i dodaje da joj je vremenom seks sa njim postao jako dosadan, navodi Objektiv.

Nakon nekog vremena, on joj je spomenuo da igra fudbal za jedan lokalni fudbalski tim.

- Dok sam se viđala sa njim, upoznala sam drugog momka sa kojim sam imala seks dva puta. Provodili smo mnogo vremena zajedno. 

Taman kad je pomislila da je našla dobrog partnera za sebe, koji joj odgovara u svakom pogledu, desilo se nešto što ni u snu nije očekivala.

"Zamalo sam se zagrcnula kafom kada mi je jedno jutro rekao da igra u istom fudbalskom timu kao prethodni momak sa kojim sam spavala. Čak je i spomenuo njegovo ime i rekao da su jako dobri prijatelji. Isti dan me je prethodni momak zvao na kafu i pitao da li sam slobodna, ali sam odbila jer se brinem da će oni shvatiti da sam imala seks sa obojicom.

Ona se zabrinula da će jedan drugom reći nešto o njoj i razgovarati o tome kakva je ona u krevetu. Razmišljala je o tome da li da sačeka da veza između njih postane ozbiljna, pa da mu kaže za prethodnog momka ili da ne gubi vreme i ode.

Iskrenost je najbitnija

- Morate biti iskreni. Svi imamo svoju prošlost, ali ono što treba da uradite je da sednete sa partnerom i kažete mu da ste se jedno vreme viđali sa njegovim prijateljem. Budite uporni u tome da mu objasnite da ne želite da vaš odnos sa tim momkom na bilo kakav način utiče na vašu vezu - odgovorila je psihoterapeutkinja Sanders.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading