BIZARNO! Žena iz Velike Moštanice imala ODNOSE sa rođakom svog supruga: Htela sam da se razvedem, pa saznala ISTINU od koje sam zanemela

Autor: Republika

Lifestyle

14.04.2021

16:09

Meštanka Velike Moštanice koja nije želela da otkriva svoj identitet ispričala je javnosti situaciju u kojoj se našla a koja ju je kasnije toliko šokirala da je maltene ostala nema.

facebook.com/EmmaJeffreyscan/printscreen
Foto: Ilustracija

Odlučila je da svoju priču podeli sa javnosti, jer kako kaže, negde mora da se ispovedi a u crkvu nije želela da ide jer se boji na kakve će reakcije naići.

Ovo je njena priča:

Udata sam i nisam srećna u braku. Moja priča je malo zapetljana. Možda će me mnogi osuđivati, a retki će me razumeti, ali srcu ne možeš narediti koga će da voli. 

Tri godine sam u braku i imam ćerkicu iz tog braka, ali sam nedavno prevarila supruga i spavala sa dečkom koji je pre bio moja velika ljubav što je i danas.

On je suprugov rođak. Volim ga kao nikoga do sada, a ne znam kako da se razvedem, a da ne izgubim malu zbog toga.

Danima razmišljam šta i kako. Još mi i suprug govori da mi ne da malu i da njegova majka ima pravo da mi oduzme dete, jer kako kažu oni imaju sve, a ja nemam nigde ništa.

Sve je išlo kako treba i svaki dan smo se viđali ali je postajalo nešto što nisam nikad nikome rekla da sam ja tu noć tačno pre mesec dana dobila poziv od tog rođaka da mene moj muž vara.

Umirem iz dana u dan, jer sam razapeta između ljubavi i deteta. Suprug me ucenjuje svakodnevno i govori da će mi oduzeti dete ako odem, a ne dozvoljava mi da radim tako da sam u baš teškoj situaciji.”

Šta vi mislite da ova žena treba da uradi? Pišite nam u komentarima. 

Komentari (1)

Loading
vlada

15.04.2021 16:08

Treba da nastavi sa pisanjem, dobro joj ide.