ŽELI GA 24 SATA DNEVNO: Britanca devojka predator TERORIŠE, a zbog TRI reči koje je rekla njegovom šefu se momentalno SLEDIO!

Autor:

Lifestyle

13.04.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su jedan Britanac i njegova devojka rešili da prave bebu, on nije ni slutio u koliki će se to problem pretvoriti.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

- Od trenutka kada smo rešili da poradimo na dobijanju bebe, ona se retvorila u pravog seksualnog predatora, i njena seksualna želja je ogromna - počinje on svoju priču, piše Objektiv.

- Bukvalno se baca na mene, i želi da vodimo ljubav 24 sata dnevno! Imamo seks u kupatilu, bašti, na kuhinjskom stolu, stepenicama… - objašnjava muškarac i nastavlja:

"Strah me je da se skidam pred njom pre tuširanja, jer ona će to protumačiti kao znak da želim seks. Stvari su se još više pogoršale kada sam pre nekoliko dana doveo svog šefa da popijemo piće”.

- Ona mi je sve vreme prigovarala zbog toga što sam ga doveo i terala me je da ga se otarasim jer želi da vodi ljubav sa mnom. Na kraju, nije želela više da čeka, i mrtva ‘ladna je uzela šefov kaput, prišla mu i rekla mu da ga taksi čeka ispred kuće, pa pokazala u mom pravcu i dodala: Želim njegovu spermu! Srce mi je sišlo u pete jer moj šef nije čovek s kojim može tako da se razgovara - objašnjava Englez.

- Šef je izleteo napolje, a ja sam bio toliko prestravljen kako će on regovati i noćima nisam mogao da spavam. Srećom, šef je posle nekog vremena rekao da me razume i čak se našalio na račun cele situacije, ali i dalje sam ubeđen da sam za dlaku izbegao otkaz - tvrdi on.

- Stalno joj govorim da ne moramo stalno da imamo seks, da napravimo kalendar ovulacije, ali nju to ne zanima. Ona kao da je opsednuta i ja se osećam kao seksualni objekat. Da se razumemo, ja volim seks, ali ako se dešava prirodno bez pritiska. Kada mi ona strgne farmerke sa mene i kaže: Hajde veliki dečko, obavi posao, to je uzbudljivo koliko i hladna pica, i sigurno će dovesti do toga da izgubim želju za vođenjem ljubavi - očajan je Britanac.

- Mislio sam da želim porodicu sa njom, ali više nisam tako siguran. Šta ako u budućnosti poželimo još dece, a ona se pretvori u neurotičnu majku - zaključio je muškarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading