BEOGRAĐANKA OTVORILA DUŠU PRED SVIMA: Na putu za Budvu vozač autobusa mi je odmah zapao za oko, zvao se Nebojša...

Autor:

Lifestyle

11.04.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana koja ima 20 godina i živi u Beogradu odlučila je da otvori svoju dušu i bez dlake na jeziku podeli priču sa svima, kada je prošle godine za vreme korone otišla u Budvu na more jer kako kaže, morala je da pronađe neki izduvni ventil a primorje je bila kao odlična prilika za to.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Na dan putovanja obukla sam majicu sa velikim dekolteom i kožne pantalone koje su savršeno isticale moju guzu i uputila se na autobusku stanicu na Savksom Vencu. Osećala sam poglede svih muškaraca kako na ulici tako i u autobusu na sebi. Ipak, jedini koji mi je zapao za oko bio je vozač autobusa.

Visok, krupan čovek u četrdesetim delovao je kao neko ko bi mogao da zadovolji moje seksualne fantazije. Sela sam na prvo sediste i odmah se upustila u razgovor sa njim koji je postepeno prelazio u žestok flert. Zvao se Nebojša i bio je iz Beograda, baš kao i ja, detalje neću otkrivati zbog njegove privatnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Budva

Kada smo stigli, ponudio se da mi odnese kofere u apartman. Ja sam, naravno, prihvatila jer sam imala jasan plan da ga odvučem u krevet. Kada smo ušli u lift, "slučajno" sam dotakla njegovo međunožje svojom guzom i zapanjila se - penis mu je bio u punoj erekciji! Poljubila sam ga strasno, i čim smo ušli u hodnik počela sam da ga svlačim.

Uzeo me je u naručje, bacio na krevet i počeo da mi cepa odecu. U trenutku sam ostala gola, a on ee odmah bacio u akciju (znate na šta mislim). Cepao me je bez milosti govoreći mi da sam da sam klinka željna samo dobrog seksa. 

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Osetila sam da mi se blizi najlepši orgazam u žiovotu. Tresla sam se, grebala ga po leđima i ujedala dok je on nastavljao istim tempom. Podigao me je, prislonio uz zid i nastavio nemilosrdno. Posle desetak minuta doživeo je vrhunac, a i ja sa njim.Oboje smo pali na krevet i mrtvi umorni zaspali.

Viđali smo se i narednih dana, a seks je postajao sve bolji. Na rastanku sam mu dala svoj broj telefona...nadam se da će me zvati. Volela bih da opet sve ponovimo. Korono hvala ti za sve!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Neka

11.04.2021 17:33

Fuj! Zbog ovakvih mi je muka i gadi mi se sbaka takva pojava u ovom nemoralnom drudtvu! Takbe treba kaznjavati za nemoral drustveno korisnim radom u covid bolnicama.

Arsa

11.04.2021 19:49

nije gluperda onaj koji ne zna da cita. Gluperda je onaj koji sve sto procita misli da je istina.

av

12.04.2021 06:40

vi ste obican pornomagazin i to jeftin