POHOTNA PROFESORKA MIRA IMALA ODNOSE SA UČENICIMA: Nemate pojma kako je lep osećaj, uživala sam u onom što mi rade!

Autor:

Lifestyle

10.04.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon udaje, sa roditeljima nije bila u kontaktu godinama, međutim, ni u braku nije bila srećna

RepublikaFoto: pixabay.com
Profesorka biologije zavodila učenike

Profesorka Mira iz Tuzle podelila je 2017. godine svoju ispovest, a mi vam u celosti prenosimo njene reči.

Naime, tada 45-godišnja žena otkrila je da se udala veoma mlada, da je sa 19 godina napustila fakultet, što je njenim akademski obrazovanim roditeljima teško palo.

Nakon udaje, sa roditeljima nije bila u kontaktu godinama, međutim, ni u braku nije bila srećna.

Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je “prvi naišao”. Sad, nakon toliko godina, shvatila sam koliko sam pogrešila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu – rekla je Mira.

U braku je provela punih 25 godina, a kad danas sve zbroji i oduzme nije ga ni volela. Bar ne toliko da bi provela život s njim. Kad su dobili prvog sina, a nakon dve godine i drugog, Mira je počela da živi za svoju decu te je, kako priznaje, mnogo propustila.

Kad su njeni sinovi odrasli, poželela da se ponovo oseća kao žena, poželjno i zadovoljno.

Tad, nakon razvoda, postala sam MILF, iako u početku nisam ni znala što to znači – kroz smeh je ispričala Mira.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Uživala u pažnji učenika

Kao profesorka biologije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim mladolikim izgledom i izazovnim oblačenjem nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

Znam da su to tinejdžeri, deca… Ali to što sam u njihovim očima privlačna, puno mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo – tvrdi Mira.

Sve je izmaklo kontroli kad su učenici počeli da joj šalju poruke i zahteve za prijateljstvo na Fejsbuku. Neki su samo ‘lajkovali’ slike dok su se drugi odvažili i na pozive na piće…

Njoj je sve to laskalo i dizalo joj samopouzdanje pa je na neke ponude i pristala. U skrivenim kafićima, pretežno van Tuzle, ispijala je piće sa svojim učenicima i za njih se sređivala.

Nemate pojma kako je lep osećaj kad vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su i te kako prijali – rekla je Mira s dubokim uzdahom.

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tokom razgovora napomenula, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to što radi bilo pogrešno, ali njeni apetiti samo su rasli.

Sa svakim sledećim sastankom htela sam još više. Seks mi se osladio i nisam razmišljala o posledicama. Tad, jedne večeri dok sam se vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF – otkriva.

Kad je saznala, istovremeno je bila srećna i tužna. Osećala se prljavo, ali nije mogla reći ne. Štaviše, njeni seksualni apetiti toliko su porasli da je počela da ih zove i u svoju kuću. Tad je prvi put imala seks s dvojicom muškaraca odnosno tinejdžera.

Mira je i dalje profesorka biologije, ali živi daleko od BiH. Međutim, priznaje da je i dalje nezasita “MILF” koja ne razmišlja o posledicama, već u svakom danu sebično uživa – kao da je poslednji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

10.04.2021 12:48

Vas portal treba zabraniti. Toliko ste neozbiljni i neprofesionalni da je to strasno.

Dule

10.04.2021 14:18

Ако је са 19 година напустила факултет значи да га уопште није ни похађала, пошто се у БиХ и свим другим земљама бивше Југославије факултет уписује са 19 година. Како је онда могла да ради као професор у средњој школи када професори морају да имају завршен факултет? Прича је очигледно измишљена у Америци а ви сте је без пардона превели и ставили домаћа имена. При томе сте искористили сваку прилику да ширите антисрпску мржњу, па сте професорки дали српско име и измислили да живи и ради у Тузли, где Срба готово више и нема јер су сви протерани или убијени.