NEĆETE VEROVATI KAKO JE I ZAŠTO NASTAO KORNFLEKS! Ima veze sa seksom, libidom i masturbacijom!

Autor: Republika

Lifestyle

21.03.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima su kukuruzne pahuljice s mlekom omiljeni doručak, ali malo ko zna kako je o zašto on nastao. Ako mislite da je dovoljna činjenica to što je zdrav, grdno se varate.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

Na ideju da od kukuruznih pahuljica napravi ukusan i zdrav doručak, nama danas poznatiji kao kornfeks, prvi je krajem devetnaestog veka došao fizičar Džon Harvi Kelog. Ali, on je zapravo imao skrivenu nameru.

Kelog nije bio ljubitelj seksa i telesnog uživanja, već je smatrao da takav jedan prizemni čin truje telo i mozak. Međutim, kad je smislio kornfleks, imao je viziju da ljude odvrati od jutarnje masturbacije.

On je ceo svoj život proveo u celibatu, a čak i sa sopstvenom ženom je spavao u odvojenim sobama. Decu su usvojili, pošto on nije želeo da učestvuje procesu začeća.

Za samozadovoljavanje je govorio da je veći zločin od klasičnog seksa. Čak se zalagao za sakaćenje polnih organa.

Devojkama je savetovao spaljivanje klitorisa karbolnom kiselinom, a mladićima provlačenje žice kroz kožicu penisa, kako bi se uzrokovale infekcije, a time i sprečile erekcije.

U svojoj knjizi "Plain Facts for Old and Young" napisao je da masturbacija izaziva epilepsiju, akne, loše držanje, slabost, ukočenost zglobova, spor razvoj, psihičku nestabilnost i lupanje srca.

Nasuprot tome, zdrava ishrana je, po njemu, bila ključni lek za sve bolesti i poremećaje. 

Verujući da konzumiranje mesa i jako začinjena hrana pojačavaju seksualnu želju, a da je žitarice i orašasti plodovi suzbijaju, Kelog je stvorio neutralan doručak, koji "smiruje" libido odnosno kornifleks.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading