NIJE NI SUMNJAO: "Žena mi je priznala da je bila muško, skoro sam umro...'

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

19.11.2017

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj svet se srušio u sekundi. Bio sam užasnut. Rekao sam joj da se iseli. Bila je fantastična žena, uvek dobra prema mojoj deci, odlično je kuvala, čistila i peglala...

RepublikaFoto: pixabay.com
Čovek nije znao šta ga je snašlo

Teško je uopšte i zamisliti kako se osećao 64-godišnji Jan iz Belgije pošto je saznao da je njegova predivna supruga Monika rođena kao muškarac i to je krila 19 godina. Upoznali su se 1993. godine kod njegove sestre gde je radila kao dadilja. Predstavila se kao Monika i rekla da je došla iz Indonezije. Bio je tad još u braku, a bivša žena mora da sad "umire od smeha".

- Moj drugi brak bio je na klimavim nogama u vreme dok sam upoznao Moniku. Brzo smo se zaljubili jedno u drugo. Ona je bila vrlo lepa i ženstvena, vrlo privlačna žena, nije imala nikakvih muških osobina - prisjetio se Jan i dodao kako ništa nije posumnjao ni tokom seksa, iako je ona uvek koristila lubrikant.

Pre nego su se venčali, pitao ju je da li želi decu, a ona je rekla da je ta ideja ne privlači previše. Osetio je olakšanje jer ih ni on nije želio, pošto je već imao dvoje iz ranijih brakova. Sve vreme u braku ona je pila kontraceptivne pilule, ili je barem tako njemu govorila, i kupovala uloške.

- Bila je fantastična žena, uvek dobra prema mojoj deci, odlično je kuvala, čistila i peglala, i kako sam onda mogao znati da se rodila kao muškarac - nastavio je i objasnio kako je shvatio o čemu se radi. Monika je uvek volela noćne izlaske i oskudnu odeću, koja više otkriva nego pokriva.

"Bubu u uho" - da mu je supruga možda transseksualac - ubacio mu je rođak, a nakon toga, Jan se poverio svom sinu koji mu je priznao da je već ranije čuo glasine da je bila muškarac.

- Nisam više mogao izdržati i jedno veče sam je pitao za to i tek tad mi je napokon priznala da je rođena kao dečak i da je bila na operaciji pola. Moj svet se srušio u sekundi. Bio sam užasnut, skoro sam umro od šoka. Rekao sam joj da se iseli - priča Jan.

Dodao je da je celi slučaj završio na sudu jer Monika nije želela svojevoljno da ode. Sud je odlučio da može da ostane da živi u istoj kući s njim, barem neko vreme, tako da se sreću svaki dan, ali ne razgovaraju, piše Diply.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading