I SRBI VOLE DA SE IGRAJU: Ovi narodi najviše koriste igračke za seks

Autor: alo.rs

Lifestyle

13.11.2017

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste se ikada zapitali šta Švedska, Danska i Grenland imaju zajedničko? Ne, to nije samo hladno vreme - to su i seks igračke.

Foto: facebook.com/Lilith
Srbi su na 42. mestu

Naime, ove dve države nalaze se na vrhu svetske rang liste korišćenja seks igračaka, preuzimajući prva mesta od onih za koje se često pretpostavlja da sz u vrhu, poput Nemačke, Japana, Brazila i Francuske, piše beogradski list Alo!

Srbija je zauzela 42. mesto, a na listi se nalaze i naše komšije, pa je tako Bosna i Hercegovina zauzela 61. mesto, Makedonija 86, a u Top 20 se nalazi Hrvatska na 14. mestu, Rumunija na 11. mestu i Bugarska koja je na 8. mestu među prvih deset na ovoj listi.

Naime, Evropa dominira na ovoj listi, dok su pri dnu Afrika i Južna Amerika, verovatno zbog manje razvijene onlajn industrije za kupovinu seks igračka.

Postoje i zemlje sa potpuno u kojima se seks igračke gotovo i ne koriste, a to su Indija i Bangladeš koje se nalaze čak i iza Saudijske Arabije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading