PREPOZNAJTE VERNE: Osobine muškaraca koji nikad ne varaju

Autor:

Lifestyle

04.11.2017

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina muškaraca ne vara jer je seksualno nezadovoljna, već zato što su u potrazi za emocionalnim zadovoljstvom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Verni muškarci su prava retkost

Muškarci koji ne varaju svoje lepše polovine gotovo su postali retkost, a razlozi za njihovo neverstvo su mnogobrojni i ne uvek sasvim logični. Ovom problematikom se pozabavila i nauka, koja je ustanovila koje su osobine muškaraca koji su privrženi partneri, ali i kakvi su momci - preljubnici.

  • NOVAC Jedno istraživanje otkriva da je manje verovatno da će partneri varati ako imaju približno istu platu. Drugim rečima, za brigu je vreme onda kad počnete da zarađujete više od njega ili obrnuto.
  • NJEGOVI PRIJATELJI Prema autoru knjige "The Truth About Cheating" Gariju Njumanu, verovatnije je da će muškarac varati ako to rade i njegovi prijatelji. Dakle, ako njegovi drugari nisu takvi, vrlo je verovatno da i on neće biti izuzetak.
  • OSEĆANJA Većina muškaraca ne vara jer je seksualno nezadovoljna, već zato što su u potrazi za emocionalnim zadovoljstvom. Volite ga i pokažite mu to.
  • HEVI METAL Prema jednom vrlo neobičnom istraživanju, momke koji slušaju ovu vrstu muzike bije glas da su vrlo verni.
  • LIČNOST Ako je vaš dragi introvertan, za njega je manje verovatno da će potpasti pod uticaj drugih, pa ga neće tako lako obrlatiti ni neka zavodnica. Ekstroverti češće varaju jer je za njih verovatnije da će pristati na nepristojnu ponudu.
  • PORODICA Ako on dolazi iz velike porodice, trebalo bi da ste na sigurnom. Već na prvom sastanku pitajte ga ima li braće i sestara.
  • POTENCIJA Ljudi koji se lako uzbuđuju češće varaju. Jednostavno, potrebno im je da zadovolje seksualne apetite.
  • IZGLED Ako vam on deluje kao neko ko nikad ne bi prevario devojku, verujte intuiciji. No, ako izgleda kao da bi, tako će vrlo verovatno i biti, tvrde naučnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading