Želite da postignete višestruki eksplozivni vrhunac? Ovih 5 poza vam može pomoći!

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

02.10.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko vam višestruki orgazam deluje nedostižno ili čak nemoguće, verovatno niste isprobali sve seks poze. Naime, istraživanje naučnika sa Univerziteta Indijana je otkrilo u kojim pozama žene najčešće dostižu vrhunac više puta tokom jednog čina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Evo nekoliko načina koje možete da isprobate:

"A la carte"

Sedite zadnjicom na ivicu šanka ili visoke stolice i počnite da stimulišete klitoris rukom ili igračkom. Ako parner može da vas podigne, probajte na taj način, ako ne, nastavite da se oslanjate o šank ili stolicu.

Od pozadi sa jastukom

Naslonite ruke na krevet ili pod, a ispod sebe stavite jastuk. Vaš partner zadovoljavaće vas penisom iza vas, a vi se trljajte o jastuk.

Super žena

Ova poza je savršena za sve žene koje su uvek htele da budu super heroine i za sve muškarce koji su hteli da spavaju sa njima. Poza "super žene" će vas odvesti u potpuno nove dimenzije.

Za ovu pozu žena treba da se pridržava za ivicu kreveta rukama. Muškarac treba da je uhvati za kukove i podigne ih, tako da njen ceo donji deo tela visi u vazduhu. Seks protiv gravitacije – nezaboravno.

"Pobedničko V"

Za ovu pozu je potrebna fleksibilnost.Nemojte da je probate ako imate bolove u vratu ili kukovima.

Muškarac trena da kleči na krevetu ili podu, a žena da legne na leđa, malo da podigne kukove u vazduh i da raširi noge u oblik slova "V".

Uzdizanje Merkura

Ako ste među onima koji vole šaputanja i umiljavanja, za vas imamo novu pozu - "uzdizanje Merkura", koja će vas potpuno raznežiti i stopiti sa partnerom do te mere da je zajednički orgazam gotovo zagarantovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading