IGRICA U KREVETU ZA ONE SMELIJE! Japanski trend u se*su koji izgleda bizarno, ali pruža užitak pri svakom pokretu!

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

06.09.2020

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko volite da eksperimentišete u krevetu i želite da začinite svoj seksualni život, na emocionalnom i fizičkom nivou, onda je pravo vreme da isprobate "šibari" praksu.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Šibari" praksa je nastala u Japanu, a odnosi se na vezivanje konopcem.

Iako se "shibari" može koristiti kao sredstvo za seksualno zadovoljstvo, istorijski se upotrebljavalo kao oblik meditacije, opuštanja i duhovne prakse za izgradnju poverenja između dva partnera.

Reč šibari znači "vezivanje"

Kod vezivanja kanapom (tzv. ropstvo) generalno, može da se koristi bilo koju vrsta vezivanja - pomoću lisica, trake, kravate, šala i sl. Ali shibari se odnosi isključivo na praksu upotrebe konopca od jute ili sličnog materijala koji može da posluži za vezivanje.

Foto: youtube.com/Shibari Study
Foto: Ilustracija

U shibari praksi mogu da uživaju svi - bez obzira na oblik tela i seksualnu orijentaciju, a predstavlja sjajno sredstvo za uvođenje zdrave komunikacije i poverenje u svoj seksualni život.

Shibari se ističe po svojoj upečatljivoj vizuelnoj estetici i naglašavanju emocionalne i psihološke povezanosti između učesnika. 

Mnoge ljude koji su isprobali ovu tehniku shibari podeća na svojevrsnu umetničku instalaciju.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Konopac se pre korišćenja obično naulji kako bi se izbeglo snažno trljanje po koži.

Zanimljivo je da se konopac ne koristi samo za ograničenje partnera, već i za milovanje, te se ova japanska praksa izvodi veoma nežno, a cilj je uživati u svakom pokretu.

 

 

Kako postoje i pojedini dominantniji partneri, može se desiti da osoba koja je vezana ne može jasno da izrazi granicu.

Iz tog razloga, pre praktikovanja ove tehnike jasno sa partnerom razgraničite kakvo iskustvo tačno želite, i dogovorite se kako ćete komunicirati ako se pojavi neki problem. Mogli biste da pronađete sigurnu reč (poput „ananasa“ ili „crvene“) koja bi mogla da ima određeno značenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading