GRUDI ILI ZADNJICA: Evo šta izbor muškarca govori o njegovom karakteru

Autor: Press online, Republika

Lifestyle

07.08.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci se definitivno dele na dve kategorije: oni koje vole ženske grudi i oni koje žensku zadnjicu.

Foto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels
Žensko telo (Ilustracija)

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da je ova podela podložna dubljoj analizi. 

Naime, muškarci koji vole bujne grudi mahom čitaju sportske časopise i ne propuštaju nijednu utakmicu. Kladionica im je druga kuća, a neretko mogu imati problem sa zavisnošću. 

 

 

 


Ljubitelji grudi su ekstrovertni muškarci koji koriste svaku priliku da budu u centru pažnje zbog čega često mogu biti skloni preljubama. Ipak, veliki su šarmeri i krasi ih harizma. Retko ostaju u dugih vezama i brakovima.

 

 

Muškarci koji se radije okreću za ženama koje imaju veću zadnjicu perverzni su na poseban način i obožavaju da eskperimentišu u seksu. 

Vrlo su uredni u životu, a organizacija im je jača strana zbog čega nikada ne kasne. Uživaju u društvenom položaju i imaju razvijenu karijeru. 

 

 

 


Istraživanje je pokušalo i da pokaže kako kategorizacija seksualne privlačnosti varira od geografskog položaja – čak 59 odsto Argentinaca uglavnom voli žene s izraženim zadnjicama dok recimo, Britance to uopšte ne zanima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading