Pravila za se*s na jednu noć: OVO morate znati pre nego što se upustite u avanturu!

Autor: Stil.kurir.rs, Republika

Lifestyle

03.08.2020

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seks za jednu noć nije ljubav, nije stvarna srecća, hrana za ego, a nije ni lek za usamljenost -ali, to ne znači da se on ne dešava. A, kada se dešava, potrebno je da znate kako glase njegova "pravila", kako se ne biste potom osećali loše, postiđeno ili razočarano.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Da li postoje pravila kada je u pitanju seks za jednu noć? Naravno! Itekako postoje, možda jasnija nego ona koja važe za "standardne" veze. Za vas je važno da ih upamtite i primenite, kako se nešto u čemu bi trebalo da uživate ne bi pretvorilo u gorak ukus u ustima. 

Ne tražite avanturu na poznatoj teritoriji 

Ako je to korporativna zabava ili zabava na kojoj se svi prijatelji znaju, onda je najbolje da odete kući sami. Čak i ako ovog zgodnog momka vidite prvi put, šansa da je on svima ostalima poznat je prevelika da biste pronašli partnera za jednu noć pored pedeset zajedničkih prijatelja. 

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Osmislite plan povlačenja 

Odmah upozorite da ujutru imate važan sastanak ili morate rano da ustanete zbog važnih i neodložnih obaveza. Ako se stvari razviju u nekom neplanirano pozitivnom smeru i oboje poželite da provedete noć zajedno, reći ćete da je sastanak otkazan... 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ne ostajte do jutra 

Seks sa gotovo nepoznatom osobom nije ujedno i razlog da spavate u istom krevetu sa strancem. Mudrije je elegantno se povucći odmah nakon vođenja ljubavi – sutra imate važan sastanak (na primer). Naročito ujutru, kada nestane uticaj šampanjca, možda se nećete baš najprijatnije osećati u toj situaciji. Održavanje samopoštovanja lakše je ako ovaj trenutak doživite sami sa sobom.

RepublikaFoto: Photo by Annie Spratt on Unsplash
Foto: Ilustracija

Dogovorite se o svemu 

Imate dečka, vi zapravo tražite muža ili ozbiljnu vezu, još uvek patite za bivšim – bolje je da kažete sve ove stvari, pre svega sebi, pa ona i osobi sa kojom planirate da budete intimni pre ulaska u taksi. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ne zavaravajte se 

Seks za jednu noć nije ljubav, nije lična sreća, a nije ni lek za usamljenost. Sa tim simptomima ide se kod psihologa, a u krevet, sa jedva poznatom osobom, fokus je na fizičkom, a ne na mentalnom iskustvu. Budite spremni da će od vas tražiti da odete, a čak vas neće ni odvesti do vrata (o pratni do taksija ili vožnji do kuće, da i ne pričamo).

 

Nađite snage u sebi da narednog dana na društvenim mrežama ne tražite profil svog "about last night" neplaniranog ljubavnika. Sve ovo ne mora, ali može da se desi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading