Žene OVIM muškarcima ne mogu da kažu "NE"

Autor:

Lifestyle

02.08.2020

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su ukusi različiti i svako ima svoj šarm, ipak, žene posebno vole jednu vrlinu kod muškaraca. U pitanju je smisao za humor. Pripadnije nežnijeg pola, prema jednom istraživanju, smatraju da su ovi muškarci prosto neodoljivi.

RepublikaFoto: Photo by Cassie Lopez on Unsplash
Foto: Ilustracija

On će pripadnice lepšeg pola uvek moći da nasmeje. Verovatno ste malo zaljubljeni u njega ako se smejete i svim njegovim isprobanim šalama, a volite ga ako vas uveseljavaju i njegovi propali pokušaji duhovitosti. Evo nekoliko glavnih razloga zbog čega žene padaju na duhovite muškarce.

Zabavni su

Izlasci s duhovitim muškarcima nikad nisu dosadni. Njihova spontanost je zarazna, a mogu da ostanu vrlo ozbiljni i kada kažu najsmešniju šalu. A mogu da vas zasmeju čim zinu.

Društveni su

Prepoznaćete ih po tome što su na proslavama I žurkama u središtu pažnje. Oni mogu bilo koju čudnu, neugodnu situaciju u tren oka da "olakšaju" s duhovitom dosetkom. Izlasci s ovakvim muškarcima su veoma jednostavni i nikad ne morate da brinete zbog toga što ćete uleteti u prostoriju punu nepoznatih ljudi, jer će on brzo "probiti led".

 

Imaju dobru moć zapažanja

Komičari dobro zapažaju i uočavaju stvari i ljude oko sebe. Upravo zato uvek mogu i da istaknu nešto smešno u datoj situaciji.

Uz njih ćete se osećati sigurno

Uz njih uvek možete biti opušteni i ništa ne treba da glumite. Zidovi koje ste podigli oko sebe uz ovakve muškarce će se odmah srušiti. Njihovo ponašanje će vas naučiti kako da se smejete sami sebi i apsurdnosti u životu. Njima neće biti nikakav problem da se "izblamiraju" u javnosti, pa ćete i sami uvideti da ne morate ni vi da budete uštogljeni.

Samouvereni su

Samo duhovit muškarac može da se šali na svoj račun da bi zabavio druge. On možda ne deluje samouvereno, ali verujte da se oseća potpuno sigurno u svojoj koži. Ali isto tako se iza smešne fasade krije emotivno biće koje će biti pažljivo prema vašim osećanjima kad ste zajedno.


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

05.08.2020 18:13

Svojevremeno sam na nekoj žurci upoznala tipa koji je izgledao tako da mu, što narod kaže, "orah iz ruke ne uzmete". Proćelav, duža masna kosa pozadi, veliki stomak, retka bradica, ma onako, na ulici ga verovatno ne bih ni primetila. Kad je čovek progovorio, skoro da sam se zaljubila. Došao je sa devojkom, pa sam se uzdržala, ali da nije mislim da bi iste večeri bio moj! Humor, produhovljenost, načitanost, inteligencija, šarm, sve je vrcalo iz njega. Tada sam shvatila koliko mi žene često grešimo, gledajući samo zgodne, mačo muškarce. Ja sam se tog momenta zauvek promenila. Sad mi je mnogo važnije da bude duhovit i šarmantan, a kako izgleda, apsolutno nije bitno. I sada pored sebe imam muškarca koji je duhovit, zanimljiv, inteligentan i šarmantan, lepuškast, ali malo niži od mene, što nam uopšte ne smeta. Voli me k'o boginju, često mi donosi cveće bez ikakvog razloga, odličan je sagovornik na sve teme koje me zanimaju, idemo zajedno u pozorište, na koncerte, na izložbe, a povremeno me iznenadi i odlaskom u neki intimni spa centar, u apartman sa đakuzijem, da me razmazi još malo. Život je lep, kada voliš nekoga ko uzvraća na pravi način.