Ostavila supruga zbog ljubavnika pa se pokajala: Evo šta nije imala kod kuće

Autor: informer.rs, republika.rs

Lifestyle

28.07.2020

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz Britanije (27) našla se u nezavidnoj situaciji kada je požalila svoju odluku o napuštanju muža zbog ljubavnika

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Ona je otkrila da je četiri godine u braku, a da za muža ima veoma tradicionalnog muškarca koji je godinu dana stariji i teško izražava svoje emocije.

Pre više od godinu dana na poslu se zbližila s novim kolegom za kog kaže da je potpuna suprotnost od njenog muža. Drag je, zabavan i pun razumevanja te nije trebalo dugo vremena da postanu prijatelji, ali i više od toga, iako je i on sam tada bio u braku.

 

 - S*ks je bio izvrstan ali nije bilo tu neke emocionalne intimnosti. Nadao se da ću i ja ostaviti svog supruga - ispričala je ona i odlučila da okonča brak te započeti ozbiljnu vezu s muškarcem koji joj je uliivao poverenje i poklanjao više pažnje nego suprug. Ipak, pandemija i novonastala situacija naterala ih je da vrlo brzo počnu da provode mnogo vremena u njegovom malom, iznajmljenom stanu.

 - Čeznem za svojim domom, suprugom, vrtom... -  rekla je nesrećna žena kojoj se ne sviđa novi život. Čak se i javila suprugu koji bi je primio natrag. Ipak, ona misli kako bi takva odluka skrhala njenog sadašnjeg partnera te se obratila savetnici za veze.

 

Sanders je ženi rekla kako bi trebala napraviti listu pozitivnih stvari kod oba muškarca te da bi joj takvo realno sagledanje činjenica zasigurno pomoglo. Isto tako kazala je kako bi joj ukoliko se vrati suprugu mogao pomoći bračni terapeut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading