Mlađi muškarac i starija žena: Šta se krije iza ove privlačnosti?!

Autor: Diva, Republika

Lifestyle

11.07.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi slavni parovi dokazali su da veza između mlađeg muškarca i starije žene odlično funkcioniše. Nije novost da mlađe muškarce privlače starije partnerke, a danas se takvim vezama više niko ne čudi. Stručnjaci su otkrili nekoliko konkretnih razloga zbog čega je to tako…

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Starije žene su zrelije i iskusnije, jedan je od razloga. Dakle, deluju kao zaštitnice, staloženo i uravnoteženo. Osim toga, ne bave se tračevima, znaju šta hoće i ne opterećuju svog muškarca glupostima.

Samouverene su i imaju razvijeno samopoštovanje. One biraju svoje bitke i ne živciraju se bespotrebno.

Seksualna zrelost starijih žena jedan je od najvažnijih razloga za to da su privlačne mladim i manje iskusnim muškarcima. Mnogi mladići priznaju da su starije partnerke bolje od njih u krevetu.

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Starije žene su emotivno zrelije. One nemaju potrebu da stvaraju dramu koja muškarce često izluđuje. One mogu da vladaju svojim emocijama i ponašaju se zrelo. Osim toga, zrelije su i kada je u pitanju upravljanje novcem. Ovo je još jedna karakteristika starijih žena koju muškarci jako vole.

Kad su oba partnera dovoljno zrela, u odnosu postoji međusobno razumijevanje i poštovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading