Tri koraka do savršenog orgazma

Autor:

Lifestyle

28.05.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je seksualni odnos prirodna ljudska potreba, ipak, za istinsko uživanje sa partnerom potrebno je da se potpuno posvetite onome što se dešava u krevetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Posvećenost zajedničkom užitku će vam otvoriti nove dimenzije doživljaja orgazma, a za ovo je potrebno da sledite sledeća tri koraka:

Prvi korak: Koncentracija - naučite da se usredsredite na ono bitno (u ovom slučaju seksualni odnos s vašim partnerom). To znači da ćete naučiti da ignorišete spoljašnje nadražaje, zvuke, to kako izgledate u određenoj pozi i sve drugo što može da vam odvrati pažnju od užitka.

Drugi korak: Miran um - svoj um ćete smiriti na način da duboko i svesno dišete, a sve misli koje vam se roje po glavi jednostavno prihvatite i pustite da prođu, a vi se prepustite uživanju sa svojim partnerom. Nemojte se truditi da ne mislite na nešto ili da ne čujete neki zvuk, nego prihvatite misao, poslušajte zvuk i pustite da i jedan i drugi odu. Ukoliko imate problema s koncentracijom, počnite da praktikujete meditaciju. Pomoći će vam da naučite da budete u trenutku, a ne u prošlosti ili budućnosti.

Treći korak: Prisutnost - žene kažu da je najvažnije u seksu - biti prisutan. Nisu bitna seksualna pomagala, seksi donji veš i egzotične poze, nego jednostavno biti prisutan tokom seksualnog odnosa. Ukratko, ako ste odlučili da vodite ljubav, jednostavno zaboravite na sve drugo i usredsredite se na to da zadovoljite partnera, a on će se usredsrediti na to da zadovolji vas. Budite prisutni u trenutku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading