Popnite se na njegov "stub": Ova poza dovodi do najjačih orgazama

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

25.05.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored velike stimulacije, seks-poza "stub" pruža intimni osećaj bliskosti među partnerima, koji su u potpunosti fokusirani jedno na drugo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Muškarac treba da sedne na svoja stopala, u turski sed, ili kako mu više odgovara. Žena sedne na njega, spusti se na njegove butine i vodi njegov polni organ ka svom.

Da bi se održala ravnoteža, partneri moraju biti zagrljeni. Žena je ta koja određuje ritam, balansiranjem svojih kukova. Ona mora nastojati da joj torzo bude što čvršći i koncentrisati se na pokret kukova. Muškarac može pomoći u kretanju svojim rukama.

Poza "stub" pruža veliku stimulaciju, ali ne toliko duboku penetraciju. Reč je o vrlo intimnoj pozi koja dopušta ljubavnicima da se udobno grle, ljube, miluju, romantično gledaju u oči. Najviše se preporučuje za noći nežnosti i ponovnih susreta.

Ako se želi, može se pokušati i analnim putem, ali je u ovom slučaju ugao penetracije komplikovaniji i sigurno će biti potrebni lubrikanti kako se ne bi ništa radilo na silu i izbegle neprijatnosti i nepotreban bol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading