Neočekivano? Prema jednom istraživanju, ovo su najpopularnije poze u seksu!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

17.05.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika maštovitost u vođenju ljubavi i želja za eksperimentisanjem s jedne strane, susretne izvodljivost sa druge (imate li vremena, volje, kondicije i elastičnosti za izvođenje katkad vratolomnih položaja) pa izgleda da se ne vrtimo mnogo dalje od osnova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svako malo saznamo za neku novu "ludu" pozu, ali na kraju krajeva sve se svede na one tri, četiri dobro uhodane.

Nije ni to loše, svako zna šta mu najbolje odgovara. A čini se da većini ipak odgovara ono prilično "obično". Kako bi saznali šta je to, na jednoj web stranici koja se bavi zdravljem napravili su istraživanje u kojem su učestvovali i Evropljani i Amerikanci. I da, pokazalo se da nismo previše kreativni kad je u pitanju seks.

Pobednik je...

Istraživanje je pokazalo da je najpopularniji pseći položaj - 35,1% ispitanika se tako izjasnilo. Ne može se poreći da "doggy style" može da bude super, ali može da bude i pomalo dosadnjikav. No, budimo fer, ipak je to evergreen položaj i zaslužuje visoko mesto na tabeli popularnih položaja. Čak i najviše, tvrdi većina.

Drugo i treće mesto

Na drugom mestu najpopularnijih seks poza je stari dobri misionarac, koji je odneo 22.5% glasova, a sledi "kaubojka" ili žena gore poza s 19,4%. 

Najlošija...

Na drugoj strani spektra, kao najlošija poza pokazala se ona na stolu - partnerka sedi na ivici stola, a on penetrira stojeći ispred nje. Nije baš najjasnije zbog čega je ovo najlošija poza. Sve skupa, ispada da smo ili totalni klasičari ili nam nedostaje kreativnosti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading