Žene su otkrile koje ih poze dovode do vrhunca: Primenite ih i postanite nezamenljivi u njenom krevetu

Autor: Mondo, Republika

Lifestyle

17.04.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da veliki broj žena ima poteškoća da doživi vrhunac tokom intimnog odnosa. Satistike kažu da čak 75 odsto pripadnica nežnijeg pola nije u stanju da doživi orgazam tokom samog čina i to bez raznoraznih "pomagala".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U čemu je onda problem sa ženskim orgazmom?

Donekle je kriva "složena anatomija ženske intimne regije". G-tačka nije uvek "dostupna" za stimulaciju tokom seksa. Jedan od razloga je i taj što je velikom broju žena potrebno da se sa partnerom povežu emotivno da bi osećale i fizičko uzbuđenje.

O tome šta im je potrebno da bi dostigle vrhunac, koje poze im najviše odgovaraju, otkrilo je sedam žena. Ovo su njihovi predlozi i saveti.

Misionarka

"Nikad nisam doživela orgazam tokom seksa, pa smo partner i ja za početak dali šansu dobroj, staroj misionarskoj pozi, s tim da sam ja podigla kukove”, otkrila je na forumu, na kojem se razmenjuju intimna iskustva i saveti, jedna žena koja je želela da ostane anonimna.

“Upalilo je! Sada koristim i jastuk kako bih podigla karlicu. Gotovo uvek postignem vrhunac, a to mi se dešava i kada sam na njemu.“

Obrnuta kaubojka

Ova posetiteljka foruma se požalila da je njen dečko ima problema sa održavanjem erekcije, što je uticalo i na njen užitak u intimnim odnosima.

"Na kraju sam otkrila da moj partner najduže može da 'izdrži' u pozi 'obrnute' kaubojke (sedim na njemu, ali sam mu okrenuta leđima). Uz dodatnu stimulaciju moje erogene zone, oboje smo bili u stanju da doživimo vrhunac".

RepublikaFoto: pixabay.com
U zavisnosti od anatomije, nekim ženama odgovaraju drugačije poze

Na ivici

"Možda će zvučati neobičmno, ali prvi orgazam doživela sam dok su mi noge 'visile' s kreveta. To je savršen ugao pod kojim muškarac može da stimuliše moju 'tačku'. Istina, za ovu pozu su potrebni jaki trbušni mišići, s obzirom na to da polovina zadnjice praktično 'visi' s kreveta."

Na njemu

Ova učesnica foruma kaže da obično nema problem da doživi vrhunac, jedino joj to ne polazi za rukom tokom odnosa. Uz malo eksperimentisanja sa partnerom, situacija se promenila.

"Partner i ja smo našli pozu koja meni najviše odgovara, a to je da sam ja na njemu. 'Trenje' u toj pozi je bilo idealno, a kružni pokreti moje i njegove karlice, uz njegovu dodatnu navigaciju pokreta, bili su dovoljan stimulans za orgazam."

Na stomaku, ali...

Jedna žena kaže da joj je bilo potrebno dosta vremena d otkrije kako da dođe do vrhunca. A onda je otkrila ovu pozu.

"Najbolje je kad ležim na stomaku s podignutim bokovima (sa i bez podupiranja jastukom). Intenzitet sam pojačala tako da sam kružila kukovima u pravcu kazaljke na satu i stezala mišiće karlice."

RepublikaFoto: pixabay.com
Zarad zadovoljstva nekada je potrebno usporiti i voditi igru polako

Jedna noga u vazduhu

Neke od učesnica foruma su se požalile na veličinu "ponosa" svojih partnera, koja može da izazove više bola nego užitka. A ovo je poza koja je pomogla jednoj od njih...

"Ono što je za mene konačno upalilo, bilo je držanje leve noge iznad desnog ramena. Možda zvuči čudno, ali meni je to pomoglo."

Lagano uživanje

Možda to muškarci ne znaju, veliki broj žena uživa u sporom, ali intenzivnom seksu. Tako je i sa jednom od ovih žena koje su na pomenutom forumu razmenjivale iskustva.

"Nisam mogla da doživim vrhunac sa bilo kim. Bila je potrebna ozbiljna veza i mnogo hemije da bih se opustila i doživela vrhunac. Ono što je konačno upalilo bio je vrlo polagani seks. Volim kad se gledamo i kada mogu da vidim koliko uživa. To me zaista uzbuđuje."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading