7 trikova da doživite orgazam, same u karantinu

Autor:

Lifestyle

04.04.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maturbacija – obično se ova reč ne izgovara naglas. Ali dozvolite sebi da razbijete sopstvene principe radi istinskog zadovoljstva.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Obratite pažnju na svoje telo

Da li mislite da dobro poznajete sebe? Koliko ste upoznati sa svojom vaginom? Možemo videti samo mali deo toga, ali sramno je samo to uzeti u obzir. Da li ste nekada uzeli ogledalo i pogledali detaljno ovaj deo svog tela? Predlažemo da obavezno napravite takvu studiju u slobodno vreme. Ovo možete čak i kombinovati sa prikazima crteža, koji govori kako se nazivaju pojedini delovi.

Rešite misteriju tačke G

Naučnici još uvek dovode u pitanje postojanje ovog epicentra užitaka. Mi samo možemo slegnuti ramenima i savetovati jednu od staza do dragocene tačke. Dakle, ležeći na leđima, sa kolenima pritisnutim na grudi, umetnite prst u vaginu, stisnite prednji zid i kao da nekoga zove: "dođi ovamo", savijte prst. Možete da isprobate i koristite specijalnu seksi igračku.

Kontrolišite proces klitorisom

Prilično veliki procenat devojaka ima pristup orgazmu klitorisa, ali to nije razlog da se nervirate, već je bolje da otkrijete šta vaš klitoris voli. Pokušajte da ga pratite sa različitim stepenom pritiska, ako su osećaji prijatni - možete se kretati ne samo u krugu, već i, na primer, crtati različite oblike ili brojeve. Tako dodajete neobične senzacije.

Kupite sebi asistenta

Već ste velika devojka, možete sebi da priuštite takvu igračku. Danas postoji sve što možete i ne možete zamisliti, vibratori su samo mali deo onoga što nude proizvođači seksualnih igračaka, pokušavajući da udovolje svima. Ako vam je neprijatno da ulazite u seksi prodavnicu - naručite na Internetu: i niko neće pogoditi šta je u kutiji.

Upoznajte svoje fantazije

Da se ​​masturbacija ne pretvori u lekciju biologije, razmislite šta vam se stvarno sviđa u seksu, koje situacije uzbuđuju, koje slike se pojavljuju pred vašim očima „na vrhuncu“. Pokažite svoju maštu jer postoji bezbroj načina za milovanje. Što bolje razumete sebe, veće je zadovoljstvo.

Iskoristite prostor

Mnogo zanimljivih ideja možete ostvariti tako što ćete jastuk postaviti na pravo mesto ili dignuti noge uvis. Na primer, čak i sami možete biti u pozi jahača. Pomoći će vam mekani naslon kauča, svilena posteljina...

Ne upuštajte se u "bitku za orgazam"

Naročito, ako tek počinjete da učite samozadovoljavanje, ne bi trebalo da orgazam bude cilj. Ako se usredsredite na činjenicu da nešto ne ide kako treba biće stvarno teško uživati. Shvatite to kao igru, lep način da provedete vreme i otkrijete sebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading