Evo zbog čega žene gube interesovanje za seks

Autor: menshealth

Lifestyle

04.03.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upoznate nekoga ko vam se svidi na prvi pogled, a posle malo razgovora i prve varnice su tu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Uzbuđenje je prisutno – konačno neko sa kim ste "kliknuli".

Vidi se da želite da idete u istom smeru. Međutim, kako nedelje prolaze, oni sve više počinju da vas tretiraju kao prijatelja, a ne kao potencijalnog partnera.

Pitate se šta je pošlo naopako? Neke žene su na "redditu", otvoreno podelile šta je to što ih je nateralo da u međuvremenu izgube romantične interese.

- Kad im dođete sa problemom, a oni to okrenu u priču o seb - @Wikrin.

- Ako vas stalno teraju da ih sažaljevate. Osećala sam se loše i toliko sam brinula za njega, toliko dugo, da kada je već trebalo da se pojave neke emocije – nije ih bilo -  @avalrose.

- Kad počnu da vas odvlače od ostalih vaših prijatelja, kako bi vam privukli pažnju ili oni koji odbijaju da priznaju sebi da se osećate nelagodno i krivo, i uvlače vas da radite stvari koje ne želite da radite – @gnitesserie.

- Jednom sam izašla sa momkom koji je 90% vremena pričao, od čega je 85% vremena pričao o tome koliko novca je zaradio, koliko je potrošio na svoju bivšu suprugu, o svim lepim automobilima koje je imao … Ironično je da sam ja pokupila NJEGA, zato što nije imao prevoz. Bio je opravdano zbunjen zašto nisam hteo da provedem noć sa njim, kada sam otišla da njegovo dupe odbacim kući. Nikad ga više nisam videla -  @karona93.

- Nepristojnost i žvakanje sa otvorenim ustima. Ne moram da gledam u njegove krajnike dok jedem, to je odvratno - @AkuaNautautical.

- Loša higijena zuba i premalo truda tokom seksa. Ako ste u seksu poput mrtve ribe, nisam zainteresovana, ćao - @riggeredgui214.

- Nedavno se momak "šalio" kako sam njegova "Šugar mama" i da mi kuva i čisti, kako bih mu dozvolila da se besplatno sruši na moj kauč. Brzo sam se osušila - @HersheisVellmade.

- Kad počnu stalno da daju lažne komplimente ili neprestano traže pažnju ili se prema vama ponašaju kao prema svom ličnom terapeutu - @anichica2001.

- Pljuvanje. Ako je situacija urgentna, poput toga da je progutao bubu, shvatiću. Ako samo tek tako pljuje na zemlju? Odvratno. Nešto što će me momentalno ohladiti - @unbilledsplash93.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading