Ovo su pet stvari koje svaka žena najčešće radi kada zna da će imati seks: Evo koje su to!

Autor: opušteno.rs, republika.rs

Lifestyle

03.03.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spontani, neplanirani seks je jedna od najboljih stvari na svetu, ali postoji mnogo razloga zašto je dobro znati unapred da ćete se upustiti u intimni klinč. Za žene, naročito.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kada znaju "šta im se sprema", žene će uraditi ovo:

Tuširanje i depilacija

Gotovo da i nema žene koja neće pre seksa proveriti treba li ukloniti pokoju dlačicu viška sa svog tela. One žele biti sveže, čiste i mirisne, ali i bez nepotrebnih dlačica na svom telu. Najčešće će voditi računa da nema neželjenih dlačica na bikini zoni i na nogama.

Lakiranje noktiju

Muškarcima će retko kad upasti u oči ima li žena lepo nalakirane nokte, ali žena će se hteti osećati što ženstvenije i izazovnije pa će stoga pronaći vreme da nalakira nokte, barem one na nogama.

Intimni veš

Kada zna da će je muškarac skinuti, žena će posebno paziti da muškarac ne dođe u situaciju sa nje skidati "padobranke", odnosno, obične pamučne duboke gaćice, koje žene inače češće vole nositi zbog udobnosti. Kad postoji mogućnost seksa, žena će na sebe obući najizazovniji intimni veš koji ima, i neće brinuti o tome koliko je neudobno.

Čaša vina... ili dve...

Žena će sa zadovoljstvom popiti čašu vina ili dve pre seksa. Čak i ako je sa istim muškarcem već imala polne odnose, ipak opet ima tremu i razmišlja hoće li biti sve ok. Zbog toga će se poželeti opustiti uz čašu vina ili nekog drugog joj omiljenog pića.

Odeća

Žena se u svakom trenutku želi osećati seksi, a posebno će to hteti istaknuti kada je izgledno da će sa muškarcem završiti u krevetu. Baš kako će pomno birati intimni veš, tako će i unapred razmišljati o tome šta će obući preko. Sportaska majica i farmerke verovatno će joj biti zadnje na listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading