Da li znate šta je "pomešani orgazam"? Ove tehnike dovode do neverovatnog zadovoljstva!

Autor: Republika

Lifestyle

24.02.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od popularnih poteza za postizanje zadovoljstva, poznat pod nazivom "pomešani orgazam", doživljava se višestrukom stimulacijom različitih delova tela u isto vreme pa ne znate da li je stimulacija jedne tačke uzrok vrhunca ili kombinacija više njih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako zvuči komplikovano, uz samo par jednostavnih trikova možete da uživate u potpuno novom iskustvu i da doživite višestruke orgazme u isto vreme - vaginalne, klitorisne, analne i erogene.

Pomešani orgazam se definiše kao klitorisni i vaginalni orgazam koji se dešava u isto vreme. Tehnički, reč je o dva istovremena orgazma koji izazivaju intezivnije grčenje mišića. 

Prvi korak za praktikovanje ove tehnike za postizanje zadovoljstva je da stimulišete klitoris i vaginu. Ključ je da pronađete čuvenu G tačku, najsenzitivniji deo tela koji igra ulogu internog klitorisa. Koren klitorisa nalazi se odmah iza prednjeg vaginalnog zida što znači da dodirivanjem G tačke takođe stimulišete deo klitorisa.

Drugi korak se odnosi na klitorisni orgazam. Vrhunac se postiže blagim pritiskom ruke i kružnim pokretima preko vulve, a za stimulaciju ove tačke najbolje je koristiti lubrikant. Klitoris je struktura veličine graška koja se nalazi na vrhu ženske vulve. Vrh klitorisa vidljiv je i veći je nego što mnogi ljudi misle.

Za stimulisanje možete koristiti prste ili jezik, u zavisnosti od želje vašeg partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading