SMRDI, PAMETUJE, ĆUTI I RADI: Greške u seksu zbog kojih se žene više ne javljaju

Autor: zadovoljna.dnevnik.hr

Lifestyle

05.10.2017

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci uglavnom veruju da znaju sve o seksu, da su savršeni ljubavnici čije čarolije će žene pamtiti celog života. Postoje neke stvari u krevetu koje žene neće zaboraviti, ali vas posle njih neće ni pozvati za života.

RepublikaFoto: pixabay.com
Žene obožavaju predigru

1. Sveznajući maher

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jeste činjenica da ne slušaju i rade po svom, a isti problem događa se i u krevetu.

Stručnjaci navode da muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva, pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo.

Kako u svakodnevnim situacijama tako i u krevetu prevladava njihovo veliko sveznajuće "ja" pa najčešće svaki pokušaj razgovora o detaljima seksa završava se poznatom rečenicom: "Ja to znam bolje od tebe".

 

 

 

2. Nedostatak predigre

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin.

Međutim, muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama nije po volji.

 

 

 

3. Loša higijena

Prizori znojavih muških tela rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i negovano telo muškarca.

4. Ćuti i radi

Segment ćutnje tokom vatrenih igrica u krevetu jači pol s radošću praktikuje, ali ženama to nije po volji. S toga je vreme da duboke seksi glasove u krevetu jači pol koristi s gotovo jednakim žarom kao i prilikom navijanja, jer je i to dodatni afrodizijak za njihove partnerke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading