Dame su otkrile da veličina jeste bitna: Ali, ne ona na koju ste prvo pomislili

Autor:

Lifestyle

26.01.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su često opsedunti veličinom. Ali, nova studija pokazuje da se ova populacija često fokusira na veličinu koja je damama najmanje važna.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Istraživanje je obuhvatilo preko 60 hiljada muškaraca , a oni koji su bili niži od 1,77m smatrali su se niskima. Rezultati su pokazali da su muškarci niži od 177cm prijavili su da su imali tri puta manje seksualnih partnera u odnosu na više muškarce.

- Žene oduvek preferiraju visoke muškarce, pa čak i kada je traženje partnera preko interneta u pitanju -  kaže dr Dejvid Frederik autor istraživanja.

Zašto se ovo dešava?

U pitanju je biologija! Naime, visina je dobar pokazatelj zdravlja jednog muškarca, a ženi znak sposobnosti da može da se brine o njoj i deci.

Još jedno istraživanje je pokazalo da su visoki muškarci rođeni lideri zbog čega su još privlačniji ženama. Ipak, postoji još nekoliko stvari pored fizičkog izgleda koje možda i više privlače žene.

- I muškarci i žene navode da su najvažnije osobine potrebne za dugu vezu inteligencija i razumevanje, zaključuje Frederik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

26.01.2020 12:32

Samo se zanosite,većini njih je bitna samo dužina one stvarčice.