Sve prednosti "tihog seksa": Ovo su saveti kako da skrivanje pretvorite u nezaboravnu akciju!

Autor: informer.rs

Lifestyle

12.01.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća vam je puna ljudi? U ovakvoj situaciji može da pati se*sualni život, posebno ako niste dovoljno hrabri i vešti da se prepustite strastima u nekom skrivenom kutku...

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Foto: Ilustracija

Postoje i drugačiji načini osim glasnog uzdisanja da partneru pokažete koliko uživate. Pomoću ovih nekoliko trikova začinite svoj se*sualni život, a da pritom ni vi ni on ne pustite ni glasa.

Bez žurbe

Ako ste u kući punoj gostiju i rodbine, savetujemo vam da ne brzate, odnosno da ovog puta zaboravite na brzinski seks jer su velike šanse da ćete nešto srušiti ili preglasno zalupiti vratima i privući pažnju ukućana. Umesto toga, dogovorite mesto i vreme sastanka (spavaća soba ili pak kupatilo) i izaberite pozu u kojoj nema previše akcije. Lotus ili položaj kašike idealni su za tihi seks.

Ništa krevet

I najbolji kreveti škripe kada se na njima neko prepusti strastima. Stoga, zaboravite na krevet i prebacite se na pod ili se primaknite zidu, ako želite da vodite ljubav u stojećem položaju. Snađite se i improvizirujte.

Pokrijte usta

Ukoliko želite dodatno da začinite seks, prekrijte jedno drugom dlanom usta ili još bolje -ućutkajte partnera poljupcem. Komunicirajte očima. Pogledom mu dajte do znanja koliko je dobro ono što radi. Osim što ćete ućutkivanjem jedno drugo osigurati da vas niko ne čuje, ovo može preći u vruću igricu pa čak i poprimiti elemente dominacije (naravno ako se oboje slažete).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading