Užasna iskustva u krevetu: Ove situacije su svi doživeli bar jednom

Autor: Krstarica

Lifestyle

08.01.2020

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno se i vama dogodilo...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Seks bi trebalo da bude jedan od najboljih životnih užitaka, ali stvari često ispadnu suprotno pa umesto zadovoljstva dobijete neprijatno i čudno iskustvo.

Ovo su neke od najgorih situacija u seksu koje je većina ljudi doživela, a ako se ne pronađete među njima, ne brinite se, i vaše vreme će doći.

1. Užasan bezobrazni govor

"Prljavi" razgvor jedna je od onih rizičnih stvari u kojima je jedna greška dovoljna da se pređe granica iz užitka u stanje u kojem biste najradije ogluveli zavek.

Možda nije tako loša ideja imati pored sebe čepiće za uši u slučaju da primetite da stvari idu u pogrešnom smeru.

2. Agresivno hvatanje

Nema ništa loše u malo strasti i jačih dodira tokom seksa, ali agresivno hvatanje ili udaranje do bola nema veze sa strastvenim seksom. I oba pola mogu biti pojednako kriva za ovo.

Foto: Ilustracija

3. Uhvaćeni usred seksa

Baš kad pomislite da ste možda usred najboljeg seksa ikad, začujete škripanje vrata, čujete brzinsko izvinjenje i trk niz hodnik. Da, očigledno vam je u sobu uleteo netko s kim živite. Nadamo se barem da su vas uhvatili brat ili sestra, a ne roditelji ili deca.

4. "Puštanje goluba"

O ukusima se ne raspravlja, pogotovo kad je u pitanju seks. Ali iznenadno puštanje goluba koji nije deo seksualne igre mogao bi vam trajno ostati u lošem sećanju. A o smradu da i ne govorimo.

5. Lažna obećanja

Razmenjujete jedno s drugim provokativne poruke, obećanja i dogovore o najboljem seksu u životu, a onda se nađete i dobijete najveće razočaranje u životu.

Jedno od nepisanih pravila koje morate zapamtiti: Ako neko priča o tome koliko će biti dobro, verujte, biće užasno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

6. Znoj u oku

Naravno da strastveni seks nosi sa sobom poprilične količine znoja, ali voditi ljubav s nekim ko se toliko znoji da imate osećaj da vas je zalio kantom vode nije napeto.

Još gore od toga je kapljica znoja koja vam je dospela u oko i koja će vam pružiti divno peckanje usred seksa.

7. Smrad

Jeste li ikad skinuli nečije gaćice i umalo se onesvestili od užasnog smrada? Ne brinite se, većina je to doživela.

8. Čudni zvukovi

Malo buke tokom seksa je poželjno, a i dobar je pokazatelj da stvari dobro idu. Međutim, nema ništa napeto ni seksi u dramatičnom vrištanju, pevanju i životinjskim zvukovima. Zatvorite usta i sebi i partneru dođe li do toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading