Primenite ove savete i raspalite vatru u vašoj spavaćoj sobi

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

02.01.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intimnost koju par vremenom stekne, donosi sa sobom i nedostatak entuzijazma u seksu. Osećaj da nemate dobar seks ne znači da ste prestali da se volite. Možda vam je potreban novi dašak energije, a evo i 6 saveta koji će vam pomoći u tome.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1. Oslobodite energiju svog tela na drugačiji način. Započnite časove plesa ili joge. Kada naučite da stupite u kontakt sa svojim telom, tako ćete znati i sa partnerovim. Ponovo postavite svoju erotsku snagu pronalaženjem novih načina da napunite telo i osećate se prijatno u njemu.

2. Aktivirajte nivo dopamina u svom telu odabirom potpuno novog iskustva. Isprobajte sa partnerom neku aktivnost koja će vas istovremeno uplašiti, ali i uzbuditi. Ovo će vas približiti stvaranju drugačijeg osećaja za intimnost, a vaše telo će učiniti svoje nakon što krenete da izbacujete dopamin.

3. Organizujte noć za razgovor o seksu. Ako otvoreno razgovarate sa svojim partnerom i date mu ono što želi ili voli onda ste bliži idealnom odnosu.

4. Odmorite se kako biste proveli puno erotskih trenutaka zajedno. Istraživanja pokazuju da parovi koji putuju imaju bolji seksualni život. Ne mora to biti putovanje od 10 dana, ali samo dva do tri je dovoljno je da probudite taj duh u sebi.

Foto: Ilustracija

5. Opustite se i odgledajte neki pornić zajedno. Ovo je savet koji stručnjaci često daju. Ne samo da biste dobili ideje već da biste stvorili više erotske intimnosti.

6. Za najnaprednije, erotski savetnici predlažu samozadovoljavanje pred partnerom. Ako partner vidi šta vas pokreće u uživanju to će ga, ne samo napaliti već mu i pokazati da ste veoma opušteni i volite seks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading