Pet seksi ideja za novogodišnju noć

Autor: Republika

Lifestyle

31.12.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako da provedete novogodišnju noć i učinite je nezaboravnom...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako novogodišnju noć planirate da provedete u veselom društvu prijatelja, ne zaboravite, nije vam potrebna samo prava odeća za zabavu, već  i dobro raspoloženje. Ako idete na odmor sa svojim dečkom, onda vam samo treba neka luda seksi igračka. 

Naravno, novogodišnji poklon treba da bude lepo upakovan - pa budite sigurne da za sebe izaberete lepu odeću i seksi donje rublje. Možete se uvezati predivnom satenskom trakom, ili čak kupiti posebnu haljinu-mašnu, koja će na vama izgledati spektakularno. Vaš partner će nežno otpakovati svoj poklon, maziti ga i ljubiti, uz senzualnu masažu uz svetlost sveća - sigurno ćete dobro upamtiti doček Nove godine.

Umesto uobičajene božićne večere skuvajte lagano jelo sa afrodizijacima i ukusne slatkiše koje možete polizati jedno sa drugog. Odaberite jednostavne i lake recepte sa celerom, morskim plodovima, đumbirom i začinima. I naravno, ne zaboravite čokoladu. Možete izabrati posebnu čokoladu koja se nanosi četkom i senzualno liže, ili ulje za masažu sa vašim omiljenim ukusom. Preporučujemo vam da probate ukusna ulja za intimne poljupce sa efektom afrodizijaka. Ne brinite o čistoći vašeg omiljenog svilenog rublja, stavite vinil listove na krevet i uživajte u najukusnijim novogodišnjim desertima.

Okitite jelku neobičnim erotskim ukrasima. Možete umesto božićnih igračaka da koristite igračke za odrasle. Predivan seksi veš, vaginalne kuglice, neobične seksi igračke, perje za milovanje i druga seksi oprema će biti najneobičnija i najvažniji praktični ukras novogodišnjih praznika!

Zaboravite na klasiku i to da se okupite sa svojim prijateljima i gledate film "Sam u kući". To jeste deo zabavnog programa ali novogodišnja noć može biti mnogo zabavnija. Igrajte se! Možete odabrati dobri stari Tvister ili čak čitanje erotske igre.

Novogodinja noć ne mora da bude dosadna, zato se pripremite za odmor sa velikim zadovoljstvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading