NOVI TREND U SE*SU: Dok mi dečko sedi kući, ja radim OVO!

Autor: žena.rs

Lifestyle

19.12.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Širom sveta postao je popularan trend koji praktikuju najviše žene.

RepublikaFoto: pixabay.com

Reč je o svojevrsnom fetišu žena koje imaju potrebu da zavode muškarce koji su u vezi sa nekim drugim. Istovremeno, i one su u monogamnoj vezi.

Da ni žene u Srbiji nisu ostale imune na ovaj trend, pokazuje i ispovest Beograđanke J.A. (36), koja je u poslednjih godina imala nekoliko iskustva sa zauzetim muškarcima, pa čak i onda kada je i sama bila u navodno monogamnom odnosu.

- Zabranjeno voće je uvek slađe. Činjenica da nemam pritisak u vezi te osobe, da neće biti nikakvih očekivanja - to me rasterećuje i pruža priliku da neometano uživam u odnosu sa nekim. Ponekad mi muškarci posluže samo da se osvetim za nešto nekom partneru. Ponekad je to samo razonoda, ili šansa da ne budem u potpunosti usamljena - objašnjava ova Beograđanka.

Ona je otkrila i zašto spava sa zauzetim muškarcima, čak i kada ima i regularnog partnera i nije singl

- To je poput adrenalina. Nedostaje mi taj osećaj uzbuđenja, da radim nešto tajno, što nije dozvoljeno. Sa zauzetim muškarcima nemam bojazan - da će nekom reći, da će me smarati, ucenjivati. Uživam u ovakvim odnosima dok traju. Oni koji znaju šta radim često me osuđuju, ali sa opaskom da sama sebi uništavam život. Dok mi prijaju takve afere, svakako planiram da ih praktikujem - kaže J.A, i dodaje da zauzete muškarce najčešće upoznaje putem društvenih mreža i aplikacija za dejting.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading