Otkriveno je: Evo šta Srbi najviše gledaju na porno sajtovima!

Autor: informer.rs

Lifestyle

14.12.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna stranica za filmove za odrasle objavila je podatke koji pojmovi su najviše pretraživani.

Foto: Ilustracija

Tokom godine, stranica je zabeležila 42 milijarde poseta s otprilike 115 miliona poseta dnevno, objavljeno je i šta su Srbi najviše tražili na P**nHabu.

Srbi, kao i Hrvati i Crnogorci najviše su gledali videosadržaj u kategoriji onih sa zrelim osobama, dok su Makedonci i Slovenci najviše zainteresovani za lezbijske sadržaje. Kategoriju anal najviše su pretraživali stanovnici Turske, Irana, Iraka, Afganistana, Norveške, Estonije, Latvije, Danske, Islanda, Francuske, Nemačke, Austrije, Alžira, Maroka i Zapadne Sahare.

Korisnici u BiH su najviše gledali sadržaje u kategoriji MILF. Ona označava seksualno privlačnu ženu staru uglavnom između 30 i 50 godina.

Zanimljivo je kako Japanci i posetioci P**nHuba s istoka najviše pretražuju kategoriju nazvanu Japanci. Njima se još jedino pridružuju stanovnici Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Omana.

Dok Japanci tragaju za Japancima, Rusija, Ukrajina, Belorusija, Čile, Bolivija i Peru najviše gledaju Hentai kategoriju koja označava japanski p**nografski anime.

Najpretraživanija p**no glumica 2019. godine je Lana Rouds.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading