Započnite dan na najlepši način, evo koje blagodeti donosi orgazam ranom zorom

Autor:

Lifestyle

30.11.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj parova zbog svakodnevnih obaveza praktikuje da ljubavne aktivnosti obavlja uveče. Međutim, jutarnji seks može doneti toliko pozitivnog kako za vaše telo, tako i za bolji odnos sa vašim partnerom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1. Lepši ten i jača kosa

Orgazam tokom jutarnjeg seksa povećaće nivo estrogena u krvi, zbog čega dolazi do poboljšanja cirkulacije i smanjenja nivoa testosterona, što povoljno djeluje na vašu kožu i kosu.

2. Povećana plodnost

Dokazano je kako učestali jutarnji seks poboljšava kvalitet sperme i povećava plodnost kod žena, što povećava izglede za oplodnju.

3. Prevencija kardiovaskularnih bolesti

Studija na Univerzitetu u Belfastu pokazala je kako jutarnji seks protektivno deluje na zdravlje srca i krvnih sudova, posebno kod muškaraca. Jutarnji seks je dobra fizička aktivnost, a osim toga i smanjuje nivo kortizola, hormona stresa, koji inače povećava rizik nastanka infarkta.

4. Jačanje imuniteta

Za vreme jutarnjeg seksa najveća je produkcija imunoglobulina A, a to su antitela koja organizam štite od infekcija. Ljudi koji redovno praktikuju jutarnji seks imaju i do 30 posto više nivoa imunoglobulina A u krvi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading