Žene kažu da ova poza u krevetu najbrže dovodi do orgazma

Autor:

Lifestyle

21.11.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često se muškarci pitaju šta je to što žene može da zadovolji u krevetu. Zbog toga su spremni da eksperimentišu, istražuju i čine razne stavri kako bi dokazali sebi i partnerki da su ljubavnici vredni pažnje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedna naučna studija se ozbiljno pozabavila ovim pitanjem i rezultati koji su dobijeni istraživanjem pokazuju da žene uživaju samo u ovim pozama.

Naime, rezultati istraživanja britanske stranice Superdrug Online Doctor u kojem je učestvovalo preko 500 žena iz Evrope i SAD imali su za cilj da pokažu kojih pet poza pružaju najbolji užitak ženama.

Najbolja je misionarska poza za čak 66,7 odsto žena, "kašika" za 61,5 odsto, "kaubojka" za 61,5 njih, obrnuta "kaubojka" (48,4 odsto) i s visoko uzdignutim nogama za 47,5 odsto.

Na poslednjem mestu na listi našao se dogi stajl, pa ga tako preferira samo 18 odsto ispitanica.

Pored toga što neke poze pružaju više zadovoljstva od drugih, tek trećina žena uspeva da doživi orgazam. Zato stručnjaci savetuju da se tokom odnosa ne prepušta sve muškarcu već da i žene preuzmu inicijativu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading