Uradite ovo sa njenom zadnjicom i dovedite je do ludila

Autor:

Lifestyle

03.11.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene vole da u krevetu imaju partnera koji je dominantan i koji predvodi igru. Ovakve sklonosti svoje poreklo ne nalaze u psihologiji, već hemijski procesi u mozgu izlučuju hormone koji povećavaju libido i užitak tokom "igre".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zato je spanking nešto što svaki par svakako treba da proba u toku trajanja svoje veze.

Kada je žena u doggy položaju, gotovo nijedan muškarac ne može da odoli da je ne lupi po zadnjici, a što je najzanimljivije žene u tome uživaju.

Spanking je praksa lupkanja po guzi, a nežnija varijanta koja je i najzastupljenija korene vuče iz sadomazohizma.

Sadomazohizam povećava libido

Fetišiste uzbuđuje bol zbog ilučivanja endorfina koji ih dovodi do tzv. moždanog orgazma koji se dostiže bez penetracije već samo zahvaljujući bolu.

Ove tehnike u lakšim varijantama zabavne su i kod ljudi koji nemaju izražene sado-mazo fetiše, ali blago lupkanje i te kako uzbuđuje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lagano lupkanje zadnjice tokom seksa uzrokuje stimulaciju mozga i izlučivanje hormona koji deluje na libido, kako muškarca, tako i žene.

Valja napomenuti i da uloge u spankingu nisu jasno određene, pa tako lupkanje prihvata onaj čijem to karakteru odgovara. Nekada žena može biti potčinjena, a nekada i muškarac.ž

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako želite da uznapredujete tehniku, možete da iskoristite nekoliko sado-mazo igračaka poput običnih ili jačih bičeva, ali i kožnih jastučića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading