Dame, ne dajte na sebe i ne jurite za muškarcima zbog nekoliko stvari!

Autor: index.hr/superzena.b92.net

Lifestyle

01.11.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako možda mislite da vi nikada ne biste mogle da budete među ženama koje hvataju muškarca, iznenadile biste se koliko je lako upasti u takvu ljubavnu zamku.

RepublikaFoto: pixabay.com

U jednom trenutku uvereni ste da ste nezavisna žena kojoj muškarac nije potreban za sreću, a u drugom trenutku dobili ste njegovu poruku i sve je palo u vodu.

Da biste možda drugi put bile jače i odolele tom izazovu, setite se sledeća četiri razloga zbog kojih nikada ne bi trebalo da trčite za muškarcem.

Ako nekoga morate da lovite, znači da on nije za vas

Kada se pojavi vaša srodna duša, njega nećete morati da lovite, jer će on biti tu, sa vama. Trčanje za nekim kome uopše nije stalo nije ništa drugo nego trošenje vremena.

Propuštate kvalitetnije provedena druženja sa važnim ljudima u životu

Umesto druženja sa najboljim prijateljicama ili odlaska na putovanje sa sestrom, vi trošite svoje vreme na nekoga ko se smeje jer vas vrti oko malog prsta.

Na kraju ćete vi biti povređeni

Kada ljubav nije u potpunosti uzvraćena, to ne može da se završi srećno. Na kraju te vaše igre vi ćete biti gubitnica slomljenog srca, piše Indeks.

Izludećete samu sebe

Neprestano strepljenje oko poruke ili poziva će vas izludeti i skrenuće vam pažnju sa znatno važnijih stvari. Uživajte u životu i prestanite da se zamarate osobama koje nisu za vas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading