MUŠKA SEKS BOGINJA: Osobine koje otkrivaju da ste odlične u krevetu

Autor: cosmopolitan.hr

Lifestyle

19.09.2017

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprotno popularnom verovanju, ne morate da znate 52 seks poze iz Kamasutre ili erotskih filmova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Muškarci vole kada ih dočekate u seksi izdanju


Predstavljamo vam 11 osobina koje dokazuju da ste odlični u krevetu:
 

1. Nikada ne osuđujete

- Bilo da ste upravo čuli fantaziju svog partnera ili ste shvatili koja je vaša, važno je biti otvoren prema različitim željama i potrebama partnera - kaže seksualni terapeut Ijan Kerner.

On savetuje da ostavite po strani svoje osude i da više osluškujete svoje telo, odnosno na ono što vas privlači kod partnera (i obrnuto). Možda ćete otkriti neke vrlo interesantne stvari koje će unaprediti vaš seksualni odnos.

 

2. Inovativni ste

Mi vidimo kauč, dok vi vidite odličan oslonac za dogi pozu. Ili mi vidimo grudnjak, dok se u vašoj glavi javila odlična ideja za igre (čitaj: vezivanje) u krevetu.

- Biti kreativan i stalno tražiti nove načine koje mogu začiniti seks je ono ključno što osobu čini odličnim ljubavnikom u krevetu - kaže seksualni terapeut Peper Švarc, autorka knjige "The Surprising Secrets of Happy Couples".

Odlična stvar u vezi je kada neko kaže "Hajde, skidaj se" ili "Hajde, odmah u ormar" ili nešto što je malo zanimljivije od uobičajenog.

 

3. Stalno mislite o seksu

I ne mislimo samo pred spavanje ili kada ugledate onog seksi tipa u vašoj teretani.

- Seks, pored emocionalnog, ima i jak mentalni deo - kaže Kerner. Dakle, obratite pažnju kada imate senzualnu misao koja se slučajno javi tokom dana i ne odbacujte je. Dopustite sebi da se osećate seksi i posmatrajte sve intrigantno što vas okružuje.

4. Stavljate tuđe potrebe iznad svojih

Razvijeni osećaj saosećanja u krevetu može da podigne vaš seksualni odnos na viši nivo. Ne predlažemo da se uvek usredsredite na drugu osobu (na kraju krajeva, vaš orgazam je takođe bitan!) Ali može biti odlično posvetiti se zadovoljenju partnera, s vremena na vreme. Možda je jutro omiljeno vreme kada vaš dečko voli seks ili mu je omiljena misionarska poza, kojoj prethodi dobra i zanimljiva predigra? Važno je tretirati partnera onako kako biste želeli da on vas tretira.

5. Probali biste sve (bar jednom)

- Teško je biti dobar u krevetu ako samo radite ono što znate i ne želite ništa novo da probate - kaže Švarc.

Ne morate isprobati neke vratolomije, ali trebalo bi se fokusirati na zabavne stvari. Ako vaš partner želi da ima seks u troje, a vi niste zainteresovani, onda je sasvim opravdano reći "ne". Ali kada je reč o novim trikovima, načinima i tehnikama, savetujemo vas da uvek budete raspoloženi za probu.

 

6. Uživate kada ste sami

Ne mislimo na gledanje filmova, već na vašu vaginu. Neko ko voli svoje telo i zna šta čini dobrog ljubavnika u krevetu, uživaće više u seksualnom odnosu. Žene ponekad zaborave koliko je zabavna i prijatna masturbacija ili smatraju da će ih ona učiniti manje zainteresovnim za seks, a upravo je suprotno. Isprobajte razne načine masturbacije, a ako primetite da ste zanemarili svog partnera, pravo je vreme da mu pružite vizualan doživljaj, pozivajući ga da uživa u gledanju.

 

7. Imate samopouzdanja

Razmislite o najboljem seksu koji ste ikada imali - najverovatnije je da je tada vaš partner bio strastven, entuzijastičan i zračio je seksepilom. Sigurno da nije brinuo o svom telu, pazio da su sva svetla ugašena ili se žalio na svoj stomak. Samopouzdanje je najseksi stvar koju možete posedovati. Neko ko kaže "ja sam uvek seksi", sigurni smo da veruje u te reči.

 

8. Znate kad treba glasno uzdisati

Totalna opuštenost i u nekim trenucima puštanje glasa je ono što muškarci obožavaju. Na kraju krajeva, to je potvrda da rade pravu stvar. Muškarci vole da njihova partnerka tokom seksa napravi malo buke. Nisu uvek sigurni šta žene žele i da li uživaju, a upravo im seksi glasom ona daje pravac kako i šta da rade. Možete koristiti i fraze poput: jače, sporije ili tačno tu.

9. Spontani ste

Kada smo pitali prave muškarce o najboljoj stvari koju žena može učiniti tokom seksa, jedna stvar je definitivno bila favorit: preuzimanje uloge i neke nove, iznenađujuće i spontane stvari. Od buđenja i pružanja oralnog seksa ili čekanja u krevetu u seksi donjem rublju - zbog ovih malih stvari muškarci su u stanju odmah da polude.

 

10. Imate vitko telo

Istraživači su dokazali da je vitko i aktivno telo veliki afrodizijak za žene i da se održava na aktivnosti u krevetu.

Vežbanje prija libidu i poboljšava izdržljivost, pomaže u podizanju samopouzdanja. Dakle, povećajte dužinu i težinu treninga.

11. U stanju ste nasmejati se sebi

Neko ko je odličan u krevetu može da vidi zabavu i humor u svakoj situaciji, zato što bi seks trebalo da podrazumeva dobro ispunjeno vreme. Seksualni stručnjak Logan Levkof kaže:

- Možda se ne možete setiti najjačeg orgazma koji ste ikada imali, ali setit ćete se trenutka kad ste pali s kreveta, neprijatnih zvukova ili lošeg položaja. Ako se možete nasmejati tim malim neprijatnostima, to znači da ste veoma dobri u krevetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading