Ovo je najčešći fetiš kod parova

Autor:

Lifestyle

05.10.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fetiši su veoma zastupljeni među parovima, ali na žalost, malo istraživanja je sprovedeno u ovoj oblasti koji bi bliže objasnili njihovu pojavu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zbog nedostatka relevantnih informacija dr. Džastin Lehmiler odlučio je da sprovede istraživanje na uzorku od 4.000 Amerikanaca koje se bavilo temom fetiša.

Među najzastupljenijim fetišima je upravo fetiš na stopala. Ipak, istraživanje koje je sproveo Lehmiler pokazalo je da postoje razlike među osobama koje imaju ovaj fetiš.

Dok jedne stopala vizuelno uzbuđuju, druge uzbuđuje miris ili zamisao da dodiruju ili ližu stopala, dok nekolicina ispitanih tvrdi da ih najviše uzbuđuje kada neko gazi po njima.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema statistici 5 posto heteroseksualnih žena ima neki vid fetiša na stopala, a kod muškaraca taj procenat je dosta veći – 18 posto.

Iako su fetiši još uvek tabu tema u društvu, doktor Lehmiler smatra da ni u kom slučaju nisu mentalna bolest.

Ukoliko nađete osobu koja će pristati na ispunjavanje vaših fetiša, onda ovo može biti savršen dodatak koji će začiniti vaš ljubavni i seksualni život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading