Ko bi rekao?! Zbog ovoga žene treba da glume orgazam!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

30.09.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumljenje orgazma jedna je od stvari koju žene koriste kako bi završile loš seks, a to neretko može loše da utiče na muškarce i da stvori neprijatnu situaciju u krevetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ipak, prema novom istraživanju, lažiranje vrhunca nije tako loša stvar, jer žene može da dovede do pravog, nezaboravnog orgazma, piše Dejli mejl.

Iako se na odglumljeni orgazam već dugo gleda kao na nešto loše, stručnjaci sa područja intimnih odnosa u tome su otkrili veliku prednost.


Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Teksasu uključilo je 998 žena, od kojih se čak 30 posto izjasnilo da nikad tokom seksa nisu doživele orgazam.

Voditelj studije dr Majkl Barnet objasnio je kako psiha ima važnu ulogu u tome hoće li žena da doživi orgazam tokom polnog odnosa pa je istakao da lažiranje orgazma može da zadovolji određene psihološke faktore i tako ženu dovede do pravog orgazma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading