Umalo izgubio penis jer je u njega ubrizgao ovo

Autor: muskimagazin

Lifestyle

22.09.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj bolnici u SAD, pojavio se čovek koji je imao groznicu, visoku temperaturu i koji je jedva stojao na nogama. kada su ga lekari pregledali, utvdili su da njegov penis ima Gangrenu i da će on verovatno morati da bude amputiran. Tkivo je počelo da truli, a unutar penisa stvorila se infekcija koja je počela da utiče na čitavo telo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ubrzo je otkriveno da je muškarac u svoj peniz ubrizgavao vazelin u nadi da će tako povećati veličinu svog polnog organa. Njegov plan odbio mu se u glavu, jer je njegov život bio ozbiljno ugrožen i lekari kažu da je dan kasnije došao u bolnicu verovatno bi izgubio život.

Što se tiče njegovog "mališana", on je uspešno operisan i amputacija je izbegnuta. Doktori su presadili tkivo i kožu sa drugih delova tela i rekonstruisali njegov ponos, tako da će on moći da vodi normalan život.

Doktori savetuju da ovakve stvari ni u najvećem ludilu ne pokušavate jer se možete osakatiti do kraja svog života, pa čak i izgubiti život zbog gluposti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading