Ovi momci pate zbog veličine i ona jeste bitna!

Autor:

Lifestyle

20.09.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su često opterećeni veličinom svog polnog organa. Ta opsednutost ide dotle da može da utiče na porast ili pad samo pouzdanja. No, da li veličina znači garantovano zadovoljenje partnerke?

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ne mora da znači. Iako možda pucaju u ponosa u svlačionici kada se skinu pred drugim momcima, muškarci koji su "predimenzionirani" tamo dole suočavaju se sa raznim problemima u spavaćoj sobi.

Kada "veliki" postaje problem? I da li je oblik važan? Ovo su iskrene ispovesti muškaraca koje muče muku ili pak uživaju u blagodetima velikog penisa.

 

Veličina 23cm

Britanac Džo O'Brajen kaže da mu je veličina polnog organa donela dosta samopouzdanja u svim aspektima života.

 
- Ako mene pitate, veličina jeste bitna. Donela mi je samopouzdanje ne samo u spavaćoj sobi, već inače.-

Bonus je i što zna da svojoj partnerki pruža makismalno zadovoljstvo.  S druge strane i njegova partnerka kaže da su  oblik i veličina Džoovog penisa baš "njen broj". 

RepublikaFoto: instagram.com/liliananavarra
Foto: Ilustracija

Veličina 20cm

Iskustvo Krisa Diksona je nešto drugačije u odnosu na Džoa. On kaže da je veliki broj žena odbio da ima seks s njim upravo zbog prevelikog polnog organa.

- Jedna je čak  morala da ide kod lekara jer sam je povredilo "tamo dole". Zavidim mladićima sa manjim penisom - kaže Kris koji kaže da mu je supruga dosta pomogla kod ovog problema.

- Njegov penis je poput ogromnog plavog patlidžana u umalo nisam zaplakala kad sam ga videla- ispričala je Sindi, koja sa Krisom ima ćerkicu.

Ipak, par je pronašao način da uživa u odnosu bez bolova.

- Uspeli smo da pronađemo način kako da imamo seks u kome ćemo oboje uživati, a da pritom nju ne ništa boli - kaže Kris. 

RepublikaFoto: youtube.com/ Travel Right Way
Foto: Ilustracija

Veličina 25cm

Bodi-bilder Albert Pričard još uvek nema sreće na ovom polju. Kaže da ga je veliki penis koštao nekoliko kvalitetnih veza.

- Žene kažu da je seks sa mnom veoma bolan, pogotovo u pozama kao što je "doggy style", a koja je meni omiljena. Zbog toga sam raskinuo brojne veze. Svaki put kad pogledam naniže, setim se šta gubim zbog toga što mi je penis preveliki - jadikuje Albert nad svojom sudbinom.

Albert je čak potražio medicinsku pomoć, zajedno s devojkom se obratio stručnjaku koji je predložio da koriste lubrikante.

- To je ubilo svaku spontanost u seksu. Delovalo je kao da se pripremamo za operaciju, a ne za vođenje ljubavi - kaže bodi-bilder koji još uvek nije našao devojku koja će se usuditi da uđe u vezu sa njim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading