Ovi saveti će pomoći da vratite strast sa početka veze!

Autor: informer.rs

Lifestyle

08.09.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strast i želja najjači su na početku veze.

RepublikaFoto: Photo by Becca Tapert on Unsplash
Foto: Ilustracija

Tada su partneri maksimalno posvećeni jedno drugom i nije im ništa teško da urade kada je vođenje ljubavi u pitanju. Žele da imaju seks često, gotovo uvek, a skloni su da isprobaju i najčudnije stvari sa partnerom, pa čak i one koje nikada nisu radili. 

Međutim, kako prolazi vreme i želja za vođenjem ljubavi opada, pa je normalno da u jednom trenutku izgubite želju za seksom sa partnerom, ili da ona jednostavno bude manjeg intenziteta nego ranije. 

Ali to ne znači da treba da se opustite i da ne radite ništa po tom pitanju, piše Kosmopoliten. 


Strast u vezu možete da povratite jednostavnim potezima, a ovo su neki od njih.
RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ljubite se

Pokušajte da se u nekim trenucima vratite u mladalačke dane i počnite strastveno da se ljubite sa partnerom. Taj potez neretko vodi do seksa, pa vas dodatno povezuje i uzbuđuje.

Radite na sebi

Ako ste prestali da se trudite oko svog izgleda, to može, osim vašem partneru, prvenstveno da zasmeta i vama. Zato počnite ponovno da trenirate, kupite neku seksi odeću i doterajte se. Osim što će se vaš partner prijatno iznenaditi, vi ćete se osećati mnogo bolje i privlačnije, a seksi odeća će probuditi seksualnu želju vašeg partnera, što će ga dodatno podstaći da bude maštovit u seksu.

Začinite vaš ljubavni život

Nemojte da budete rob rutine koja uništava strast, a ponekad i čitavu vezu. Umesto sedenja ispred televizora i gledanja filmova, dogovorite se za odlazak u provod i posle njega ga samoinicijativno odvucite u sobu i podsetite ga koliko ste dobri i na tom polju. Iznenadite ga predlogom seksa na nekom mestu koji nije vaša soba i verujte nam, strast će se vratiti brzinom munje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading