Otkriveno koji tip muškaraca je najbolji u krevetu

Autor:

Lifestyle

02.09.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seksualni život žena predstavlja pravu enigmu za muškarce. Mnogobrojni pisci i umetnici su pokušali da odgonetnu ovu tajnu i otkriju šta žene zaista žele. U jednom istraživanju Univerziteta u Kvinslendu učestvovalo 100 žena koje su morale da odgovaraju na brojna pitanja o njihovom dotadašnjem seksualnom životu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Cilj istraživanja bio je da se otkrije koji to muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika. Naučnici su takođe želeli da saznaju s kojim tipom ljubavnika su ispitanice najlakše doživljavale orgazme – a sa kojim ne.

Rezultati istraživanja pokazuju da duhoviti, kreativni, dragi i verni muškarci imaju najbolje kvalitete kao ljubavnici. Takvim je frajerima zanimljivo i važno da znaju najbolji način kako da dovedu ženu do vrhunca. Osim toga, otvoreniji su za razgovor – i o seksu i preferencijama – te se više trude oko predigre.

Koje su osobine idealnog muža?

Zanimljivo, ove osobine izgleda pripadaju i idealnom mužu - najnovije istraživanje sprovedeno među belgijskim naučnicima pokazalo je koje osobine mora imati muškarac da bi bio privlačan ženi i da bi ga smatrale dobrim kandidatom za brak.

U istraživanju je učestvovalo 87 heteroseksualnih studentkinja prema kojima su najprivlačniji muškarci oni kojima je porodica važnija od posla i karijere.

Prema njihovom mišljenju, porodični tip muškarca bolji je za brak jer će biti podrška porodici, bolji suprug i bolji otac deci i više će se uključivati u svakodnevni porodičan život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osim toga, njihov idealan muškarac mora biti druželjubiv, a poželjno je da pomaže starijim osobama, otvara vrata ženi, ponese joj neku tešku stvar i tako joj do znanja da brine o njoj i da je pažljiv. Da izgled nije ključni faktor kod odabira partnera, pokazala je i nedavno objavljena studija u časopisu Psychological Science.

Naime, prema toj studiji muškarci prosečnog fizičkog izgleda i zavidnog nivoa samopouzdanja poželjniji su kod ženskog pola nego oni s višim nivoom fizičke privlačnosti. Rezultati istraživanja pokazali su i da muškarci koji nisu previše opterećeni svojim fizičkim izgledom odgajaju samouvereniju decu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading